Plánujete medové týždne? Ktoré sú ideálne destinácie na dovolenku vo dvojici?

Láska aj hory prenáša. Zaľúbencom je azda najlepšie na príjemných tichých miestach, ktoré nepatria k TOP vyhľadávaným destináciám. Teplé počasie a nádherné pláže lákajú všetkých, no pre mladé páry je dôležitá romantická atmosféra a úchvatná scenéria.

Zaľúbenci sa radi prechádzajú, rozprávajú, snažia sa o čo najkrajšie fotky z ciest, no pritom sa rozhodne nechcú nudiť! Krásna je každá krajina a nehovoriac o prímorských, exotických. Láska sa dá priam krájať napríklad na Ostrove sv. Lucia. Podľa mnohých je to jedna z najlepších destinácií pre vaše medové týždne.

Exotika, Európa alebo úplne niečo iné?

Ostrov sv. Lucia je v Karibskom mori, presnejšie v jeho východnej časti. Jeho bohatstvo je ukryté v nádherných dažďových lesoch, vyznačuje sa dlhými piesočnatými plážami a významnými miestami na potápanie, windsurfing či na romantické plavby. Nechýbajú tu ani luxusné hotelové rezorty a veľa chodníčkov, po ktorých sa so svojou láskou radi necháte viesť. Zaľúbenci si tu často užívajú výlet k vodopádom alebo prechádzky k miestnym katedrálam.

Ak vám exotika príliš nevonia a radšej hľadáte niečo „po blízku“, ďalším výborným odporúčaním sú medové týždne na Kréte. Najväčší, zelený grécky ostrov láka exkluzívnymi piesočnatými plážami, pokojnou vodou a príjemnou atmosférou. Kréta je cenovo dostupná, takmer všetky pláže sú prístupné verejnosti, môžete si tu naplánovať veľa poznávacích výletov za jej historickým bohatstvom.

Chcete si užiť romantiku len tak „na skok“? Veľa mladých párov si obľúbilo poznávacie zájazdy do obľúbených európskych metropol. V priebehu niekoľkých hodín si užijete najkrajšie miesta v Prahe, Varšave, Budapešti, či v Paríži a pod. Zažijete niečo nové, zrelaxujete a na každom kroku budete spolu..! Vydajte sa do krásnych európskych metropol napríklad autom. Ak práve premýšľate, aké vozidlo si kúpiť, máme pre vás tip. Opel Astra je radosť šoférovať. Medové týždne a ešte aj nové auto? To znie lákavo :).

Foto: pixabay.com