Sympatická markizáčka: Pred rokom potratila, dnes sa opäť usmieva! Tehotenstvo už neskrýva...

Zdieľať
Manželia Šprochovci očakávajú druhý prírastok do rodiny
Manželia Šprochovci očakávajú druhý prírastok do rodiny Foto: súkr. archív Š. Šprochu

Má dôvod na úsmev. Pred rokom sa tešila na prírastok do rodiny, no v štvrtom mesiaci tehotenstva prišla obrovská rana. Andrea Šprochová potratila. Spolu s manželom, redaktorom Markízy Štefanom Šprochom však teraz žiaria šťastím. Ako obaja potvrdili, sympatická červenovláska je opäť v radostnom očakávaní. 

Šprochovcov poznajú všetci, kto sledujú rannú reláciu Markízy Teleráno. Ona tam pracuje ako moderátorka ranných správ, on je redaktorom. Takto pred rokom prežívali jedno z najhorších období v živote každého rodiča. Šprochová prišla o vytúžené bábätko, no bolesť zo straty dieťatka prekonali a dnes sa opäť tešia.

Doteraz si svoje sladké tajomstvo obaja držali v tajnosti a užívali si prvé mesiace iba v kruhu rodiny. Rastúce bruško však moderátorka už neskryje a tak vyšla s pravdou von. „Áno, je to pravda, čakáme druhé bábätko a veľmi sa tešíme. Samozrejme, dúfame a veríme a modlíme sa, aby bolo všetko v poriadku a Emmka sa spolu s nami tešila z jej zdravého súrodenca. Držte nám palce,“ povedala pre portál markiza.sk Andrea. Celej rodinke prajeme veľa zdravia!

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom