Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nebezpečné priecestie v Bratislave: VIDEO Takto ľahko môžete prísť o život!

Nefunkčná signalizácia na vlakovom priecestí.
Nefunkčná signalizácia na vlakovom priecestí. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - O železničnom priecestí na Ivánskej ceste sa hovorí ako o rizikovom. Len pred pár dňami tam vlak usmrtil len 17-ročného mladíka. V októbri tam vlak nabúral do kamióna. Video, ktoré nám zaslal čitateľ, ukazuje aj iné problémy.

Video nám zaslal čitateľ, ktorý nakrútil, ako na železničnom priecestí bliká červená svetelná signalizácia, ktorá upozorňuje na to, že sa blíži vlak. "Blikala asi 4 minúty, potom prestala a autá sa pohli," napísal nám čitateľ. 

Čiernu stredu poznačilo aj zbytočné úmrtie: Smrť mladíka (†17) v Bratislave, osudné počúvanie hudby

Keďže na priecestí sa nenachádzajú žiadne závory, nie je problém ho prejsť. Avšak po tom, ako sa niekoľko áut pohlo, stalo sa niečo hrozivejšie. "Keď signalizácia prestala blikať, tak sa autá pohli. No o chvíľu tadial prešiel plný vlak!" dodáva čitateľ. 

Nebezpečné priecestie v Bratislave: VIDEO Takto môžte ľahko prísť o život!

Čierna streda

Len v stredu sa pritom stali udalosi, ktoré sa zrejme zapíšu do dejín našej krajiny ako jedny z najtragickejších. Po tom, ako sa v Nitre zrazil kamión s autobusom plným mladých ľudí, strhla rozbúrená rieka v Rožňave tri dobrovoľné pracovníčky útulku. 

Nešťastie sa stalo aj v Bratislave, a to práve na železničnom priecestí na Ivánskej ceste. Osobný vlak tam zrazil len 17-ročný mladíka, ktorý zranemiam podľahol. Pre nehodu zároveň nejazdili vlaky smerom do Komárna, zastavená bola linka S70 spoločnosti RegioJet. Nehoda ovplyvnila aj bratislavskú MHD, pre uzavreté železničné priecestie boli niektoré autobusy odklonené na náhradné trasy.

Viac o téme: VlakPriecestieSignalizáciaBratislavaIvánska cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu