Nike ukončuje predaj cez Amazon

NETKY.SK • 14 November 2019, 17:25 • 2 min
Nike ukončuje predaj cez Amazon

BRATISLAVA - Americký výrobca športovej obuvi a odevov Nike chystá ukončenie predaja prostredníctvom spoločnosti Amazon, aby sa mohol sústrediť na priamy predaj zákazníkom.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Nike uviedla, že bude pokračovať v investíciách do "osobitných" partnerstiev s inými maloobchodníkmi a platformami. Internetový predajca Amazon sa na tento krok pripravoval a dohodol sa s tretími predajcami produktov Nike, takže tovary tejto firmy zostávajú na stránke Amazon k dispozícii.

 

img


Podľa analytikov krok firmy Nike je znakom, že sa snaží o kontrolu svojej značky. "Ide o to, že Nike chce úplnú kontrolu nad svojou značkou," uviedla Maureen Hintonová, riaditeľka výskumu maloobchodu.

 

img

 

"V rámci zamerania spoločnosti Nike na zvyšovanie spotrebiteľských skúseností prostredníctvom osobnejších vzťahov so zákazníkmi sme sa rozhodli ukončiť spoluprácu so spoločnosťou Amazon Retail," uviedla hovorkyňa spoločnosti Nike. "Budeme naďalej investovať do silných, výrazných partnerstiev spoločnosti Nike s inými maloobchodníkmi a platformami, aby sme našim zákazníkom z celého sveta mohli poskytovať bezproblémové služby."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies