HuaweiSpravodajstvo

Huawei rozmýšľa o smartfóne, ktorý pripomína pár dní dozadu predstavené zariadenie Motorola Razr

Huawei uvažuje o podobnom smartfóne ako je Motorola Razr. Patent spoločnosti odhaľuje vertikálne skladateľný smartfón.

Len pár dní dozadu spoločnosť Motorola predstavila svetu „reinkarnovaný“ telefón Motorola Razr z  roku 2004, ktorý bol svojho času jedným za najpredávanejším telefónom vôbec. Portál techieword.com poukazuje na patent spoločnosti Huawei, ktorý naznačuje, že druhý najväčší výrobca smartfónov na svete uvažuje  o obdobnom zariadení, ktoré by sa zatváralo/skladalo vertikálne.

Huawei pracuje na podobnom zariadení ako je Motorola Razr

Patent, ktorý sa najnovšie objavil bol podaný spoločnosťou HUAWEI TECHNOLOGIES CO., LTD a odhaľuje zariadenie, ktoré by sa malo dať vertikálne zložiť. Okrem toho vizualizácia patentu odhaľuje, že aj napriek zloženiu zariadenia, Huawei uvažuje o tom, že by časť displeja zostala „vystrčená“.  Môžeme sa len domnievať, že spoločnosť tak chce reagovať na absentujúci externý displej, ktorý v prípade Motoroly slúži ako centrum notifikácií.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
huawei vertikalne skladatelny smartfon_2
via techieword.com

Ďalej, vizualizácie smartfónu odhaľujú, že zariadenie by malo byť vybavené duálnym bleskom, vrátane trojice kamier. Zaujímavosťou je, že absentuje predná selfie kamery. Môžeme tak špekulovať buď o  vysúvacej kamere z vrchnej časti zariadenia alebo o implementácii selfie kamery pod displejom.

huawei vertikalne skladatelny smartfon patent
via techieword.com

V  každom prípade, je zaujímavé vidieť akým smerom spoločnosť uvažuje. Druhým dychom však treba dodať, že patenty častokrát zostávajú len na „papieri“. Pevne však veríme, že to nebude tento prípad.

patentova prihlaska-11-15-at-11.31.51-PM
via techieword.com
Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close