Víkendové cestné obmedzenia pri Jarovciach

NETKY.SK • 14 November 2019, 16:45 • 2 min
Víkendové cestné obmedzenia pri Jarovciach

BRATISLAVA - Počas nasledujúceho víkendu čakajú vodičov v Bratislave opäť obmedzenia, ktoré sa budú týkať križovatky v bratislavskej mestskej časti Jarovce.

slovakia

left justify in out

Koncesionár Zero Bypass Limited, ktorý ma na starosti výstavbu obchvatu D4R7 informoval občanov, že vodičov počas víkendu čakajú obmedzenia. V sobotu 16. novembra bude od 4:00 do 24:00 budú pracovať na nosnej konštrukcii mostného objektu v križovatke Jarovce. "Keďže ide o nepretržitú betonáž, doprava na diaľnici D2 bude obmedzovaná postupne." Uzávierky budú aj v nedeľu 17. novembra.

 

img

Práce na betonáži začnú od Kittsee a v tom čase uzavrú kolektor D2 v smere Bratislava - Maďarsko, a teda aj zjazd v smere Jarovce - Maďarsko a Bratislava - Jarovce. "Nasledovať bude uzávierka diaľnice D2 v smere Bratislava - Maďarsko, obchádzková trasa povedie po kolektore D2 v smere Maďarsko," vysvetlili v tlačovej správe. Neskôr sa uzávierka presunie na diaľnici D2 v smere Maďarsko - Bratislava. Posledná uzávierka bude na zjazde D2 Maďarsko - Kittsee. Každá z uzávierok bude trvať odhadom štyri hodiny.

 

img


Od nedele 17. novembra približne od 8:00 do konca apríla 2020 uzavrú zjazd z diaľnice D2 v smere na Maďarsko - Jarovce. "Obchádzková trasa je vedená v rámci existujúcej križovatky Jarovce," uviedli v tlačovej správe s tým, že uzávierka je dlhodobá pre výstavbu novej vetvy križovatky diaľnice D2 v smere Maďarsko - Jarovce a jej napojenia na budúcu diaľnicu D4.
 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies