StoryEditor

Holding MiddleCap Group mení vedenie. Novým CEO sa stáva Michal Kviečinský   

15.11.2019, 12:40
Autor:
redred
Na pozícii nahradil Mateja Majerčáka, ktorý zo skupiny odišiel v októbri tohto roka.

MiddleCap Group, investičný holding s medzinárodnou pôsobnosťou, oznamuje zmeny vo vedení. Novým CEO sa stáva Michal Kviečinský, partner spoločnosti.   

Michal na pozícii CEO nahradil Mateja Majerčáka, ktorý zo skupiny odišiel v októbri tohto roka. Matej Majerčák stál pri vzniku spoločnosti MiddleCap Partners v novembri 2011. Firma minulý rok ukončila fúziu s Mayfair Assets a spoločne vystupujú pod značkou MiddleCap.

„MiddleCap prešiel obrovskými zmenami, počas ktorých sa skupina v priebehu niekoľkých mesiacov rozrástla nielen personálne, ale aj geograficky. Je pre mňa veľkou výzvou zaujať pozíciu CEO, no vďaka silnému tímu, ktorý sa nám v MiddleCape tvorí, nemám obavy, že by sme nedokázali udržať tempo, ktoré sme nasadili,“ hovorí Michal Kviečinský, CEO spoločnosti MiddleCap. „Matejovi ďakujem za roky spolupráce, ktoré si veľmi vážim a prajem mu veľa úspechov v ďalších výzvach.“

Spoločnosť MiddleCap pôsobí v Londýne, Bratislave, Prahe, Dubaji a Monaku. Svoje portfólio aktivít plánuje rozšíriť na ďalšie trhy už v priebehu budúceho roka a nadviazať tak na posledné úspechy v oblasti real estate v Bratislave a Londýne.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 04:47