Špičková autokamera Xiaomi 70mai Dash Cam Lite s Full HD videom je dostupná za fantastickú cenu

Pomerne nová autokamera od spoločnosti Xiaomi sa konečne dostáva do predaja a dá sa objednať aj do našich končín

70mai lite uvodny
Zdroj: 70mai

Spoločnosť Xiaomi ešte koncom leta uviedla na trh úplne novú autokameru 70mai Dash Cam Lite, ktorá sa na trhu presadila najmä kvôli skvelému pomeru cena výkon. Jej cena však najnovšie padla na fantastických 50,99 eur s dopravou zdarma, vďaka čomu sa stáva ešte dostupnejšou. 

Akciovú ponuku na kameru 70mai Dash Cam Lite nájdeš na Cafago.com

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Full HD rozlíšenie 

Vďaka Full HD rozlíšeniu a pokročilej kompresii videa bude váš záznam uložený v najvyššej možnej kvalite. Senzor Sony IMX307 so zorným uhlom až 130° a clonu f/2.0 zachytí naozaj všetko pred vašim autom vo dne i v noci za akýchkoľvek podmienok. Veľkou výhodou tejto autokamery je aj zabudovaný 2-palcový LCD displej, ktorý slúži na rýchle skontrolovanie záznamu, či pre prípadné overenie nahrávania. 

xiaomi 70 mai dash cam lite 1_opt
Zdroj: 70mai

24-hodinový parkovací monitoring

Zabudovaný G-senzor zaručuje nie len automatické spustenie nahrávania pri prípadnej kolízii, ale aj pri prípadnom pokuse o ukradnutie vášho vozidla. Vďaka 500 mAh batérii vydrží kamera monitorovať okolie naozaj dlhé hodiny a ihneď po vstupe do auta vás kamera upozorní na to, aby ste skontrolovali prípadné sporné momenty, ktoré sa do pamäte automaticky uložili. 

xiaomi 70 mai dash cam lite 2_opt
Zdroj: 70mai

WDR

Technológia WDR môže upravovať vyváženie expozície, čo umožňuje fotoaparátu zachytiť väčšie podrobnosti a spracovať viac svetla na senzore a vytvoriť tak žiarivejší obraz.

Nenápadný dizajn

I keď kamera nie je najmenšia, stále ju môžme zaradiť medzi tie menej nápadné kúsky. Po dizajnovej stránke je navrhnutá tak, aby vodičovi bránila vo výhľade čo najmenej. Takmer do akéhokoľvek vozidla ju môžete osadiť priamo pred spätné zrkadlo, takže vás kamera nebude absolútne vyrušovať. 

xiaomi 70 mai dash cam lite_opt
Zdroj: 70mai

Automatické prepisovanie starších záznamov

Úložný priestor nie je pochopiteľne nekonečný, čo výrobca ošetril automatickým prepisovaním starších záznamov. Samozrejme, ak ste niektoré zábery označili ako dôležité, systém tieto záznamy automaticky bezpečne uloží a ďalej ich už neprepíše. 

Autokameru Xiaomi 70mai Dash Cam Lite môžeš momentálne kúpiť prostredníctvom e-shopu Cafago.com za 50,99 eur s bezplatnou dopravou. 

Akciovú ponuku na kameru 70mai Dash Cam Lite nájdeš na Cafago.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre