Porovnávam lacnejšiu a drahšiu podkladovú bázu pod očné tiene

17:39

Podkladové bázy pod očné tiene považujem za nevyhnutnosť. Začala som ich používať na vysokej škole, kedy môj deň na nohách trval pokojne aj 14 hodí. Odchádzala som z domu skoro ráno a vracala sa neskoro večer. Aj keď toto obdobie boli veľmi vyčerpávajúce, milovala som ho a niekedy by som nedbala vrátiť čas. Povedať som tým ale chcela niečo iné :) Vtedy som chcela mať pekné líčenie, a preto som potrebovala kvalitné produkty. Podkladové bázy neraz zachránili môj make up aj očné tiene a ja som večer nepripomínala Jokera. Nie vždy som sa ale trafila do výberu a dnes sa pozrieme na dve, z ktorých by som odporučila jednu.

Dermacol Eye Shadow Base podkladová báza pod očné tiene


Dermacol  podkladová báza pod očné tiene


Dermacol Eye Shadow Base podkladová báza pod očné tiene skončila na druhom mieste. Dekoratívnu kozmetiku od Dermacol mám veľmi rada, najmä púder, zmatňujúcu bázu, tiene či linky. Istú dobu som mala akési dermacolovské šialenstvo, lebo som chcela všetko :) A aj keď platí, že má veľa kvalitných produktov, nie vždy mi všetko sadlo. To je ale normálne.

Podkladová báza pod očné tiene je v čiernej tube s objemom 7,5 ml.  Je malá, mäkšia, zakončená zúženým aplikátorom. Najprv som mala dilemu, lebo neznášam nanášanie bázy prstami. Nakoniec som si vzala jeden tenší štetec, s ktorým odvtedy nanášam všetky bázy. Je hustá, biela, bez výraznejšej vône. Dobre sa rozotrie a tiene sa na ňu dobre prichytia. Sú výraznejšie a pekne vyzerajú.... ale len chvíľu

K jednému z najväčších nedostatkov tejto bázy nepochybne patrí kratšia výdrž. Už po asi 4 - 5 hodinách badať, že tiene sa zlievajú. sú otlačené a miznú z oka. Odporúča ju Asociácia vizážistov a štylistov ČR, ale nevyhovuje mi. Použila som ju zopár razy, na rôzne druhy tieňov (klasické, v prášku, v ceruzke, krémové) a ani jeden raz som nemala pocit, že vydržia dlhšie. Samozrejme, nevyhodila som ju. Používam ju, keď idem len na pár hodín von, pretože tiene sú po jej použití intenzívnejšie. Ak idem niekam na celý deň, volím inú.


theBalm Put A Lid On It podkladová báza pod očné tiene

theBalm  podkladová báza pod očné tiene


TheBalm Put A Lid On It podkladová báza pod očné tiene v tomto dueli vyhrala. Občas si kúpim aj podkladovú bázu pod make up tejto značky a považujem ju za jednu z najlepších, aké som mala. A to je čo povedať, lebo ich bolo naozaj veľmi veľa.

Obal je už tradične veľmi pekný, pútavý a zaujímavý, ako som už pri značke zvyknutá. Tuba má 11,8 ml a tiež je zakončená zúženým aplikátorom. Je to taká zvláštna mliečna (bledá masa), ktorá sa dobre rozotiera, tiene sa pekne prichytia a oči sa líčia naozaj ľahko. Farby sa pekne zvýraznia a tiež majú aj skvelú výdrž - oči vydržia nalíčené skoro celý deň. Mohlo by sa zdať, že je dokonalá. Vlastne, nezdá sa to, ona je naozaj veľmi dobrá.

Mohlo by sa zdať, že porovnám neporovnateľné, lebo sú cenovo naozaj dosť odlišné. Ale za roky blogovania som sa naučila, že cena nemusí vždy rozhodovať o kvalite produktu a neraz som mala super produkt aj za dve tri eurá. V tomto prípade ale platí, že značka  theBalm vyhrala na celej čiare a do nej sa investovať oplatí :) Navyše, teraz má nové zaujímavé paletky, tak asi budem nakupovať :)

Podkladové bázy nájdete v eshope Notino.


Máte obľúbenú bázu pod očné tiene? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe