Španielsky superpohár mení formát aj prostredie

NETKY.SK • 11 November 2019, 20:21 • 2 min
Španielsky superpohár mení formát aj prostredie

DŽIDDA - Je rozhodnuté. Mnohí budú teraz len krútiť hlavami, no dejiskom Španielskeho superpohára sa na najbližšie obdobie stane krajina na Arabskom polostrove.

slovakia

left justify in out

Podujatie Španielsky superpohár, v ktorom si to každoročne rozdávajú víťaz Copa del Rey proti víťazovi domácej ligy sa sťahuje do Saudskej Arábie. Zároveň sa presunie z augustového predsezónneho termínu na január a o trofej sa pobijú dokopy štyri tímy.

 

img

 

Nasledujúca edícia sa odohrá v dňoch 8.-12. januára na Štadióne kráľa Abdulláha v blízkosti saudskoarabského mesta Džidda a v semifinále si zmerajú sily Valencia s Realom Madrid a Barcelona s Atleticom Madrid. Finále sa odohrá 12. januára, duel o tretie miesto sa neuskutoční.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kingabdullahstadium

Príspevok, ktorý zdieľa Abu Saud (@snm3000),

 

Vstup na zápas budú mať povolený aj ženy. RFEF navyše pomôže Saudskoarabskej futbalovej federácii so založením ženskej futbalovej ligy v krajine. Tento krok nadväzuje na reformy korunného princa Mohammeda bin Salmana, ktorý okrem iného dovolil ženám šoférovať.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies