Mladík vysmial políciu na sociálnej sieti, dostal pokutu

NETKY.SK • 8 November 2019, 10:44 • 2 min
Mladík vysmial políciu na sociálnej sieti, dostal pokutu

Len 18 ročný vodič uverejnil na svoj instagramový profil fotku, kde sa ironicky vysmieva Policajnému zboru Slovenskej republiky. Členovia polície si jeho príspevok všimli, mladíkovi vystavili dodatočnú pokutu.

slovakia

left justify in out

V septembri dostal nemenovaný vodič pokutu za rýchlu jazdu vo výške 80 EUR. Podľa polície následne pokračoval v jazde, počas ktorej si pokutové bločky odfotil. Na fotke bolo vidno aj tachometer, podľa ktorého počas fotenia išiel rýchlosťou až 90km/h.

 

Fotografiu uverejnil na svoj Instagram a aby toho nebolo málo, na fotografii označil instagramový účet policajného zboru. Policajtov ironicky pozdravil a na fotografiu pridal aj emotikon vztýčeného stredného prstu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VYSMIAL SA POLÍCII NA INSTAGRAME, DOSTAL POKUTU Toto je správanie 18-ročného vodiča. Ešte v septembri dostal pokutu za rýchlosť vo výške 80 eur. Následne pokračoval v jazde, počas ktorej si odfotil pokutové bločky. V tej chvíli išiel podľa tachometra približne 90 km/h - v jednej ruke držal bločky, v druhej mobil. Týmto skvelým výtvorom sa "pochválil" oficiálnemu profilu Policajného zboru na Instagrame a popri ironickej poznámke neváhal použiť emotikon vztýčeného stredného prstu. Vzápätí bol tento vodič oficiálne na Instagrame Policajného zboru upozornený, že jeho správanie bude riešené. A tak sa aj stalo. Za svoje frajerstvo dostal dodatočnú pokutu 40 eur a okrem toho si získal takú povesť vo svojom okrese, že pre našich kolegov určite bude aj v budúcnosti neprehliadnuteľný. Na celom prípade je zarážajúce, že ide o čerstvého, 18-ročného vodiča. Na miesto toho, aby dodržiaval pravidlá cestnej premávky, respektíve mal aspoň pokoru pri svojom prvom (?) priestupku, tak má odvahu zaútočiť verejne voči Policajnému zboru a to tak, že sa pochváli ďalším priestupkom. Čo z tohto vodiča vyrastie? #policia #police #slovenskapolicia #slovakpolice

Príspevok, ktorý zdieľa PoliciaSR (@policiaslovakia),

Príspevok si všimol admin profilu, ktorý vodiča vzápätí oficiálne upozornil, že jeho správanie bude mať následky. Za svoje nevhodné správanie a urážanie polície dostal vodič dodatočnú pokutu v sume 40 EUR.

 

"Na celom prípade je zaťažujúce, že ide o čerstvého, 18-ročného vodiča. Namiesto toho, aby dodržiaval pravidlá cestnej premávky, respektíve mal aspoň pokoru pri svojom prvom priestupku, tak má odvahu zaútočiť verejne voči Policajnému zboru a to tak, že sa pochválil ďalším priestupkom." uviedla polícia na svojom Instagrame.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies