Takto sa baví naša prezidentka: Zuzana Čaputová sa cítila v Inkognite ako doma!

Relácia Inkognito vie neustále prekvapiť. O to viac, ak je jej súčasťou špeciálny tajný hosť ako prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Tá schytala od Maroša Kramára skutočne nečakané a miestami nelichotivé otázky. Napokon však všetko skončilo s úsmevom na tvári všetkých zúčastnených.

Najnovšie Inkognito, ktoré sme odvysielali v pondelok, bude odteraz patriť jednoznačne k tým najpamätnejším epizódam z jeho všetkých doteraz nakrútených 300 častí. Okrem obrovskej čiernej torty bola súčasťou poslednej epizódy aj prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, ktorá si zasadla na stoličku tajného hosťa. Tak ako v každej epizóde, ani tentokrát nemali hádači až do poslednej chvíle ani najmenšie tušenie, o koho v skutočnosti ide. Z toho vznikli aj viaceré humorné situácie, predovšetkým u Maroša Kramára. Známy herec si najprv myslel, že háda Zdenku Studenkovú, ktorá zrejme vyskočí z narodeninovej torty. Okrem toho mu však nešlo do hlavy ani to, prečo zožal tajný hosť taký veľký potlesk. Pripisoval to tomu, že zrejme pôjde o niekoho, kto už medzi nami dlhšie nepobudne. Keď neskôr zistil, že jeho zdanlivo netaktné poznámky adresoval na adresu ženy, zahanbil sa.

​Trápne momenty však ani zďaleka neskončili, keď Kramár zistil, že si s daným hosťom dokonca ani len netyká. Zúfalý herec tak bol ešte viac zmätený a išiel na to z úplne opačného konca: "Nebude to nejaká opica zo zoologickej záhrady?" Marošovi spolubojovníci sa okamžite snažili zachrániť situáciu a radili mu, aby bol už radšej ticho. Keď napokon hádači odhalili identitu tajného hosťa, Maroš zostal ako obarený. Ani vo sne by mu nenapadlo, že bude hádať samotnú prezidentku. Preto sa jej okamžite ospravedlnil a zdôraznil, že je jej veľký fanúšik a dokonca jej dal v prezidentských voľbách aj svoj hlas. Samotná prezidentka Maroša uistila, že sa vôbec neurazila, práve naopak. Skvele sa zabavila. Z takmer trápnej situácie tak napokon vznikli veľmi veselé chvíle, na ktoré budú nielen diváci Inkognita, ale aj samotná prezidentka Zuzana Čaputová ešte dlho spomínať. Aj jej účinkovanie v Inkognite bolo dôkazom toho, že má obrovské srdce a zmysel pre humor, ako väčšina bežných smrteľníkov. Celé video so Zuzanou Čaputovou v Inkognite si môžete pozrieť vo videu HORE!

Inkognito sa so svojou jubilejnou 300. epizódou stalo v pondelok 11. novembra dosiaľ najsledovanejším zábavným programom roka 2019! Zábavnú show, v ktorej tajným hosťom bola prezidentka SR, si nenechalo ujsť až 898-tisíc divákov, pričom pasáž relácie, v ktorej hviezdila práve Zuzana Čaputová, sledovalo viac ako milión divákov, presne 1 053 000 divákov starších ako 12 rokov! Celkovo včera Inkognito zasiahlo až 1 292 000 divákov!

Sledujte Inkognito opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke!