Slovenský obranca v Sparte Praha končí

NETKY.SK • 12 November 2019, 15:30 • 2 min
Slovenský obranca v Sparte Praha končí

PRAHA - Český hokejový tím ponúkol údajne nášmu reprezentačnému obrancovi Marekovi Ďalogovi až nadštandardnú ponuku, ten ju však odmietol podpísať.

slovakia

left justify in out

"Mali sme veľký záujem o to, aby Marek v Sparte pokračoval, dostal od nás v rámci extraligy nadštandardnú ponuku. Bohužiaľ, spolu so svojím agentom sa ju rozhodol nevyužiť. Ďalovi ďakujeme za výpomoc na štarte sezóny, odviedol tu kus výbornej práce, a prajeme mu veľa šťastia. Veríme, že sa naše cesty v budúcnosti ešte pretnú," povedal pre klubový web športový riaditeľ Sparty Petr Ton.

 

img

 

Tridsaťšesťročný Jurčina bol pôvodne v Sparte iba na skúšobný kontrakt a vedenie klubu svojou hrou presvedčil. "Počas skúšky preukázal naplno svoje kvality. Spolu s trénermi sme z neho nadšení a sme veľmi radi, že sme sa dohodli. Naše obranné rady pozdvihol svojim dôrazom, mladší hráči sa od neho môžu veľa vecí naučiť," dodal Ton.

 

 

Po preriedení zadných radov sa však Sparta rozhodla angažovať do svojich radov ďalšieho Slováka. Na zmluve sa do konca sezóny dohodol obranca Milan Jurčina. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona