Mesto Trnava

Life kouč: komédia, ktorá vám zmení život

Chcete objaviť svoj potenciál, naprogramovať sa na úspech a pritom sa dozvedieť, ako prinútiť partnera, aby umyl riad? Príďte na komédiu Divadla Kontra a stretnite sa s life koučom! Kultúrne centrum Malý Berlín prináša komediálne predstavenie Divadla Kontra Life kouč už v stredu 13. novembra o 19.00 hod.
Spišskonovoveské Divadlo Kontra v tejto komédii predstaví príbeh ľudí stratených vo svojich osobných či pracovných životoch. Zatiaľ čo jeden nachádza svoje miesto v džungli života, druhý si uvedomí, že cesta, ktorou šiel doteraz, nevedie tam, kam by si želal. Svižné dialógy plné humoru a gagy premiešané s ľudskosťou robia túto komédiu neobyčajne príťažlivou. Predstavenie Life kouč pravdepodobne nevyrieši vaše životné problémy, no prinajmenšom sa poriadne zabavíte a načerpáte novú energiu.
Obľúbené spišskonovoveské Divadlo Kontra získalo viacero ocenení. Najnovšie je držiteľom ceny Dosky za najobľúbenejšie divadlo na Slovensku v roku 2019, o ktorej hlasovaním rozhodli diváci z celého Slovenska. Ocenenie získali dva roky po sebe, čo samotné hovorí o kvalitách súboru a ich predstavení. Kultúrne centrum Malý Berlín sa nachádza na prvom poschodí meštianskeho domu na Štefánikovej 4. Vstupenky za predpredajovú cenu 7 € je možné zakúpiť online na stránke centra (https://www.malyberlin.sk/eventy/divadlo-kontra-life-kouc/), alebo za ceny 9 € na mieste pol hodinu pred začatím predstavenia.
Podujatia kultúrneho centra z verejných zdrojov podporili Fond na podporu umenia, Mesto Trnava a Trnavský samosprávny kraj.

12.11.2019 14:23

Komentárov: 0