Foto: MovieStillsDB

Trio nových postáv zohrá vo filmoch MCU dôležitú úlohu.

O tom, ako bude vyzerať svet Marvel Cinematic Universe sa toho vo všetkých kútoch internetu už popísalo veľa. Verní fanúšikovia úspešných marveloviek veľmi dobre vedia, čo tvorcovia chystajú najbližšie roky nielen na plátnach kín, ale aj v novej streamovacej službe Disney+. A tešiť sa môžeme ako na nové príbehy, tak na aj mnoho nových postáv, ktoré doposiaľ brázdili len stránky komiksov.

Článok pokračuje pod videom ↓

V poslednej tímovke Marvel univerza Avengers: Endgame sme prišli hneď o niekoľko hlavných hrdinov a krátko po premiére prezident spoločnosť Marvel Studios predstavil ďalšie plány so svetom obľúbených superhrdinov. Bolo však len otázkou času, kedy nám tvorcovia prezradia aj to, ktoré ďalšie známe postavy z komiksových predlôh sa dočkajú nielen filmového, ale aj  seriálového spracovania.

Ako nedávno prezradil Kevin Feige v rozhovore pre portál The Hollywood Reporter, v nových nových marvelovkách môžeme očakávať postavy ako She-Hulk, Ms. Marvel a Moon Knight. Tie by pritom nemali dostať priestor len v seriálových projektoch streamovacej služby Disney+, ale po svojom „televíznom“ debute zohrajú dôležitú úlohu aj vo filmovom svete MCU.

Foto: Marvel

Objavenie spomínaných troch postáv bude kľúčové, no zatiaľ nie je jasné, kedy sa ich na Disney+ (či v kinách) dočkáme, keďže konkrétne dátumy známe nie sú.

Množstvo filmov i seriálov

Najbližšie obdobie filmových marveloviek však vyzerá noazaj robustne. Štvrtú fázu MCU odštartuje v máji 2020 sólovka Black Widow a v tom istom roku sa dočkáme aj The Eternals (november 2020). V roku 2021 uvidíme v kinách až štyri marveloky. Konkrétne ide o projekty Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (február 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (máj 2021), Spider-Man 3 (júl 2021) a ukončí to Thor: Love and Thunder (november 2021).

Marvel Studios ohlásil aj Black Panther 2 (máj 2022) a niekde medzi týmito filmami uvidíme na Disney+ seriály The Falcon and the Winter Soldier (2020), WandaVision (2021), Loki (2021), Hawkey (2021) a spomínané novo ohlásené projekty s postavami She-Hulk, Moon Knight a Ms. Marvel.

The Hollywood Reporter, Coming Soon, Marvel
Uložiť článok

Najnovšie články