Po sťažnostiach sa Ježko Sonic predstavuje v ukážke s novým dizajnom

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Najčítanejšie za 7 dní

Filmové adaptácie videohier to vo svete kinematografie nemajú jednoduché. Visí nad nimi kliatba, ktorú zatiaľ dokázalo prelomiť iba pár filmov. Medzi tie úspešnejšie môžeme radiť napríklad tohtoročnú snímku Pokémon Detektív Pikachu. V podobnom duchu hraného filmu s animovanými prvkami sa bude niesť aj Sonic the Hedgehog, alebo v slovenskej lokalizácii Ježko Sonic.

Pokiaľ si dobre pamätáte, tak prvej ukážky na tento film sme sa dočkali ešte 30. apríla. Pôvodný dátum vydania bol totiž naplánovaný na 8. november 2019. Tento film si však pred pár dňami svoju premiéru neodbil z jedného jasného dôvodu. Fanúšikovia neboli spokojní s otrasným dizajnom hlavnej postavy.

Ježko Sonic
Zdroj: ign.com

Prerobený Ježko Sonic v novej ukážke

Sonic vyzeral ako strašidelný mix ježka s človekom a vôbec sa nepodobal svojej predlohe z hier alebo animovaných rozprávok. Štúdio Paramount Pictures sa teda rozhodlo zakročiť a vypočulo prosby fanúšikov. Vydanie filmu odložili až na 14. február 2020 (USA), aby mohli v celom filme prerobiť dizajn ježka Sonica. Snaha sa štúdiu vyplatila, keďže nový trailer vyzerá parádne.

Nie len, že hlavná postava konečne vyzerá dobre, ale aj samotný trailer je omnoho lepší od toho pôvodného. Ako už možno viete, vo filme uvidíme legendárneho Jima Carreyho (Maska) ako zloducha Doctora Robotnika či Jamesa Marsdena (Westworld) ako Toma Wachowskeho. Titulnej postave svoj hlas prepožičal herec Ben Schwartz.

Réžiu filmu má na starosti Jeff Fowler, pre ktorého ide o prvý celovečerný počin. Na druhú stranu, v roku 2004 dostal nomináciu na Oscara za najlepší krátky animovaný film. Myslíte teda, že bude jeho režisérsky debut stáť za to? Nuž, presvedčte sa na vlastné oči novým trailerom!

V slovenských kinách sa animáku Ježko Sonic dočkáme už 20. februára 2019. Veríte, že zlomí kliatbu videoherných filmov? Vaše názory nám napíšte do komentárov!

Mohlo by sa ti páčiť

1 COMMENT

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -