ENDGAME: Thanos mal pôvodne zabiť všetkých Avengerov. Čo sa zmenilo?

Nenechajte si ujsť

Andrej Cvik
Andrej Cvik
Mám 23 rokov a moje 4 najobľúbenejšie veci na svete sú káva a moje dve mačky. A tá štvrtá je tajná.

Thanos v Avengers: Endgame prišiel z minulosti, aby raz a navždy dokázal, že je najmocnejšou silou v celom vesmíre. Vo veľkolepom súboji sa Šialený Titán utkal so superhrdinmi, ktorí ho nakoniec dokázali poraziť. Vedeli ste však, že pôvodne zo malo vyzerať inak? Teda dosť inak… Thanos mal totižto vyhrať a kompletne všetkých vyvraždiť, píše portál Screen Rant vďaka informáciám od režiséra.

Prečo Thanos v Avengers: Endgame všetkých nezabil?

V najnovšej veľkolepej tímovke štúdia Marvel Thanos zistil, aký majú Avengeri plán.

V roku 2014 zachytil signál od duplikátu Nebuly, ktorá cestovala späť v čase z roku 2023, aby spolu s Rhodeym získala Power Stone. Šialený Titán si Nebulu z budúcnosti vzal k sebe, zistil od nej všetko, čo potreboval vedieť a nahradil ju Nebulou z roku 2014, ktorá ešte slepo počúvala jeho rozkazy. Tá mu v budúcnosti sprístupnila bránu na cestovanie v čase, vďaka ktorej sa dostal za Avengermi v roku 2023, aby s nimi mohol bojovať.

rekordy avengers: endgame tržby thanos
Zdroj: collider.com

Pôvodný plán režisérov Russovcov však bol trošku iný, zaujímavejší a brutálnejší. Ešte predtým, ako sa Thanos z roku 2014 vydal do budúcnosti, sa mal zastaviť na planéte Zem. Tam mal prísť a hravo zabiť všetkých vtedajších Avengerov, od ktorých by si vzal trofej – odseknutú hlavu Captaina Americu. Až potom by sa vydal do roku 2023 za superhrdinmi z budúcnosti, ktorým by pod nohy hodil hlavu Stevea Rogersa.

Toto povedal Joe Russo:

„Mali sme už hotovú väčšinu scenára okrem tretieho aktu, pretože s Anthonym sme sa držali nápadu, že Thanos podíde za Avengermi a hodí k nim na zem hlavu Captaina Americu.“

thanos na tróne z lebiek
Zdroj: statueforum.com

Ešte brutálnejšia alternatíva

Ďalšou alternatívou tohto nápadu je už celkom brutálnejšia scéna, ktorú popísal Kevin Feige. Podľa všetkého sa diskutovalo aj o možnosti, že Thanos by už čakal na Avengerov, ktorí sa vrátili z minulosti do roku 2023. Šialený Titán už mal dobyť celý svet, sedieť na obrovskom tróne z lebiek a po Avengeroch, ktorí sa vrátili do svojho času, hodiť hlavu Captaina Americu ako bowlingovú guľu.

Obidve z týchto možností by boli neskutočné temné, čo by sa, samozrejme, do filmu či vôbec univerza MCU nehodilo. Myslím si však, že by tu boli aj fanúšikovia, ktorí by takúto radikálnu zmenu tónu uvítali. Vynahradiť by nám to mohol film Blade s krvavým hodnotením „R“.

Zdroj: screenrant.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -