Tvoja tvár má víťaza, ale... Toto sú najväčšie prúsery show! Totálne zosmiešnili svetové celebrity

Zdieľať
Pavol Topoľský ako Hana Zagorová
Foto: TV Markíza, repro foto youtube.com

Piata séria úspešnej šou Tvoja tvár znie povedome pozná svojho víťaza. Tým sa stal herec Dávid Hartl, ktorý sa preslávil úlohou Roberta Remiáša vo filme Únos. Prevalcoval tak svoju konkurentku Nelu Pociskovú, ktorá skončila na druhom mieste. Táto séria si prešla viacerými zmenami, napríklad na poste moderátora. Sledovanosť síce nebola tak oslňujúca, ako v predošlých ročníkoch, avšak stále to Markíze stačí na to, aby sa budúci rok relácia vrátila. Ani tento rok sa však sa televízia nevyhla poriadnym prešľapom, kedy jej premeny celebrít na svetové hviezdy nie tak úplne vyšli. Ktoré to teda boli?

Dávid Hartl alias Tina Turner

Herec si práve touto premenou získal uznanie poroty nielen za svoj spev, ale najmä prednes chôdze, ktorý má svetoznáma speváčka legendárny. Ten je jej nezameniteľnou súčasťou, ktorú predvádza na každom koncerte. Ani rok pred 80. narodeninami navyše nestráca nič na svojom pôvabe. Kedysi boli jej poznávacím znamením husté natupírované vlasy a výraznejší makeup. Premena na Tinu však nie tak úplne vyšla. Hartl bol síce skvelý, maskéri však urobili krok vedľa a podľa viacerých divákov skôr speváčku zosmiešnili. Nič to nemení na fakte, že herec predviedol výkon, ktorý mu priniesol jednoznačné víťazstvo v danom kole.

Dávid Hartl ako Tina Turner
Foto: TV Markíza, repro foto youtube.com

Pavol Topoľský alias Hana Zagorová

Keď toto videla česká stálica hudobného neba, musela ostať poriadne prekvapená. Premena slovenského herca Pavla topoľského bola poriadnym krokom vedľa. Z jemnej blondínky Hany Zagorovej, ktorá patrí k najpopulárnejším speváčkam, urobili skôr matrónu, ktorá sa najpredávanejšiu speváčku všetkých čias u našich západných susedov absolútne nepodobá.

Pavol Topoľský ako Hana Zagorová
Foto: TV Markíza, repro foto youtube.com

Karin Haydu ako Marián Kochanský z kapely Lojzo

Toto je zrejme najhoršia premena za všetky série celej šou Tvoja tvár znie povedome. Pri pohľade na tento výtvor by ste herečku Karin Haydu absolútne nespoznali. čo je však horšie, absolútne by ste v tomto obéznom pánovi s obrovskou medzerou medzi zubami nespoznali ani legendárneho speváka kapely Lojzo Mariána Kochanského. Tak tentoraz to absolútne nevyšlo. Ide skôr o karikatúru a nie premenu, ktorú by si speváka zaslúžil. Ak toto vidí, musí sa zrejme v hrobe obracať.

Spoznali by ste Mariána Kochanského z kapely Lojzo?
Foto: repro foto youtube.com

Noel Czuczor alias Missy Elliott 

Ani tentoraz to maskérom až tak nevyšlo. Aj keď nemá ísť o presné kópie svetových hviezd, minimálne trochu by sa im mali priblížiť. Urobiť zo slovenského herca černošskú raperku rozhodne nebolo ľahké a profíci, ktorí na šou pracujú si zrejme mysleli, že im to vyjde, no ich verzia populárnej americkej interpretky je na míle vzdialená originálu. Nevadí, snaha bola.

Noel ako Missy Elliott?
Foto: TV Markíza, reprofoto youtube.com

Dominika Mirgová ako Marika Gombitová

Slovenská speváčka síce nebola účinkujúcou v piatej sérií, no bola pozvaná ako hosť česko slovenského kola. Mala byť dokonalou kópiou Mariky Gombitovej, aby si spoločne s Dávidom Hartlom strihla duet V slepých uličkách, ktorý patrí medzi najväčšie slovenské hity. Tentoraz však maskéri išli po jednoduchosti a s výzorom Mirgovej si veľa starostí nerobili. Podľa viacerých divákovy vyzerala skôr ako Majka z Gurunu, než ako slovenská speváčka diva.

Bola Dominika Mirgová kópiou Mariky Gombitovej?
Foto: repro foto youtube

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom