Prezidentka Zuzana Čaputová terčom vtipov: Takto si ju podal Maroš Kramár!

Relácia Inkognito vie neustále prekvapiť. O to viac, ak je jej súčasťou špeciálny tajný hosť ako prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Tá schytala od Maroša Kramára skutočne nečakané a miestami nelichotivé otázky. Herec mal jediné šťastie v tom, že nevedel, o koho ide.

Toto sme v Inkognite ešte nemali. Práve dnes odvysielame jubilejnú 300. nakrútenú časť tejto obľúbenej relácie, ktorá bude úplne iná, než na aké sme zvyknutí. Okrem obrovskej čiernej torty bude jej súčasťou v závere aj špeciálny tajný hosť, ktorým nebude nikto iný ako prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Tak ako v každej epizóde, ani tentokrát nemali hádači až do poslednej chvíle ani najmenšie tušenie, o koho v skutočnosti ide. Vôbec im ani na um nezišlo, že by si na nich našiel vo svojom "nabitom" kalendári čas taký vzácny tajný hosť. Niektorí navyše podcenili situáciu a vôbec si nedali pozor na jazyk. Išlo najmä o Maroša Kramára, ktorý by oveľa viac vážil slová, ak by vedel, že sa týkajú samotnej prezidentky. Hneď v úvode po jej príchode s mega veľkým aplauzom usúdil, že daný hosť už medzi nami dlho nebude. "Keď si taký mladý, nemôžeš byť až taký slávny," zamyslel sa Maroš nad nezvyčajne obrovským potleskom. "Keď to je žena, tak ťa zabije," odpovedal mu na to Jožo Vajda. 

​A tak aj bolo. Maroš sa vtedy začal ešte viac hanbiť. Trápne momenty však ani zďaleka neskončili, keď zistil, že si s daným hosťom dokonca ani netyká. Zúfalý herec tak bol ešte viac zmätený a išiel na to z úplne opačného konca. To sa mu ale príliš nevyplatilo: "Nebude to nejaká opica zo zoologickej záhrady?" Marošovi spolubojovníci sa okamžite snažili zachrániť situáciu a radili mu, aby bol už radšej ticho. To však nebolo ani zďaleka všetko. Samotná prezidentka však všetko našťastie zobrala s absolútnym nadhľadom. Ako ale zareagoval samotný Maroš Kramár, keď sa dozvedel, že tajným hosťom je prezidentka Zuzana Čaputová? To sa dozviete už dnes večer v špeciálnom Inkognite.

Sledujte Inkognito s prezidentkou Zuzanou Čaputovou dnes o 20:35 na JOJke!