Predajne v Beluši a Pukanci sú prvé z množstva nových predajní bývalej Kačky, ktoré spoločnosť Terno otvorila pod svojou značkou. V prevádzkach pritom počíta aj s bývalými zamestnancami siete Kačka.

„V priebehu novembra otvoríme ďalšie dve predajne v Novom meste nad Váhom a v Nitre. Už dnes však môžem potvrdiť, že postupne pod našu značku prejde ďalších 20 predajní, a to aj s ich bývalými zamestnancami,“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti Terno real estate Stanislav Čajka.

Podľa S. Čajku sa však množstvo predajní, ktoré prejdú pod Terno, môže ešte zvýšiť. „Naďalej intenzívne pracujeme na tom, aby sme pod našu značku získali ďalšie obchody po odchádzajúcej sieti Kačka,“ povedal S. Čajka. Celkovo tak prácu späť získa minimálne 150 bývalých zamestnancov siete Kačka.

Terno real estate neustále hľadá a analyzuje nové príležitosti na rast a zvyšovanie počtu predajní na Slovensku. „Situácia na trhu, ktorá nastala po odchode siete Kačka zo Slovenska, nám umožňuje náš rast výrazne urýchliť. Do rastu našej siete predajní a obnovy obchodov neustále investujeme s cieľom vytvárať príjemnejšie prostredie nielen pre zákazníkov, ale aj pre našich zamestnancov,“ vysvetlil S. Čajka.

Pod spoločnosť Terno real estate patrí sieť potravín Terno, Moja Samoška a od marca minulého roka aj nový koncept potravín Kraj. „Plánujeme otvárať ďalšie predajne po celom Slovensku, dodal S. Čajka. Spoločnosť Terno real estate aktuálne prevádzkuje približne 100 predajní Terno a Moja Samoška.