Beautyphoria - časť druhá

17:32

Keď Soaphoria priniesla líniu dekoratívnej kozmetiky, nevedela som sa dočkať okamihu, ako bude moja. Patrí k mojim najobľúbenejším značkám, telová a pleťová kozmetika je moja srdcovka. Niektoré kúsky si kupujem opakovane, iné ešte len čakajú v mojom wishliste. Viete, čo ma neprestane baviť? Všetky jej novinky, ktoré postupne prichádzajú a ja si vždy poviem, ako za ne veľmi ďakujem :) Prírodná dekoratívna kozmetika je v mojom svete stále málo zastúpená a tak nemá veľmi veľa možností porovnávať. Vždy sa na ňu teším, ale občas sa vyskytne aj nejaké to sklamanie. 

Beautyphoria



Soaphoria Beautyphoria

Soaphoria organický krémový očný tieň a linka v jednom

organický krémový očný tieň a linka v jednom

prírodný očný tieň a linka v jednom

krémový očný tieň a linka v jednom

Soaphoria Beautyhoria očný tieň a linka v jednom

Organický krémový očný tieň a linka

Očné tiene milujem od strednej školy. Najskôr som ich používala len veľmi opatrne, lebo som sa cítila neisto, ale dnes bez nich nejdem ani na krok. Jedine na dovolenke pri mori nepotrebujem nič okrem lesku na pery, pretože vtedy sa cítim božsky bez ohľadu na to, ako vyzerám :) Farbu očných tieňov vyberám podľa nálady, šiat alebo príležitosti. Krémové sú trochu iné a niekedy sa pri nich natrápim, ale doma ich pár mám a sú príjemnou zmenou. Obyčajne majú kratšiu výdrž, ale ak je to len kratší výlet, tak prečo nie.

V prípade Soaphorie som sa rozhodla som pre odtieň Graphite Dusk, ktorý je taký sivý s trblietkami. Túto farbu používam  stále rada, aj keď s pribúdajúcim vekom volím svetlejšie odtiene. Balený je v plastovom obale . Má 8 ml a vyzerá byť dosť veľký. Táto lesklá masa krásne vonia. Nie že by to pri očnom tiene zohralo veľkú úlohu, to nie, ale aká fajn zmena to je :) Pri prvom (a vlastne každom) použití sa treba pripraviť a byť trpezlivá. Zo začiatku je farba veľmi jemná a na dosiahnutie výraznejšieho odtieňa je potrebných viac vrstiev. Je trochu gumový, preto ho nanášam len štetcom. Môže sa trošku žmolkovať, takže to chce naozaj trpezlivosť a šikovný štetec alebo aplikátor. 


Doposiaľ by som povedala, že to všetko bolo v podstate fajn. Horšie je to s jeho výdržou. Dosť krátko po nanesení sa tieň otláča, zlieva a postupne mizne. Nepomohla mi ani podkladová báza, bez ktorej nedám ani krok. Dokonca neodolá ani žiadnemu oteru, jemne sa dotknem viečka a už mám na prste farebný otlačok. O trochu lepšie sa správa ako linka, ale tiež sa trochu otláča. Rozhodne ho nemôžem používať na celodenné nosenie alebo večerné nosenie, pretože oči by pomerne skoro vyzerali groteskne. Jeho cena je 12,90 eur a pomaly ho míňam.

Soaphoria Beautyphoria Kvetinový lesk na pery - Floral lip shine

Kvetinový lesk na pery - Floral lip shine zloženie

Kvetinový lesk na pery

Soaphoria Kvetinový lesk na pery - Floral lip shine

Kvetinový lesk na pery

Stalo sa vám, že ste si kozmetiku vyberali podľa toho, ako vyzerá? Ja sa snažím sledovať zloženie, ale niekedy jednoducho skočím po krásnej kozmetike :) To bol aj tento prípad a musím povedať, že ma trochu vrátil aj do detstva. Ako malé sme so sestrou mali podobné ovocné lesky v sklených obaloch s roll onom a cítili sme sa veľmi dospelé. V tomto sklenom obale sú krásne sušené kvety. Kvetinový lesk na pery je štýlovým doplnkom do každej kabelky. Nepovažujem ich za moju nevyhnutnosť, ale v lete nimi nepohrdnem.

Má 10 ml a vyzerá taký milý a malý. Obsahuje zmes olejov a sušených kvetov. Vonia pekne a sladko, myslím, že po vanilke a po jazmíne. Celkom sa mi to zapáčilo a keď ho idem nanášať, privoniam si k nemu. Obsiahnuté oleje by mali pery hydratovať, ale rozhodne sa to nevyrovná kvalitnému balzamu na pery. Výdrž sa mi zdá pomerne krátka, akoby sa do pier vsiakol a neostalo po ňom nič. Používam ho preto pod rúž alebo doma namiesto balzamu na pery. Hydratácia je priemerná, ale je jednoducho krásny. Jeho cena je 8,90 eur.

Soaphoria Beautyphoria  Multifunkčné líčidlo Lumi Lips & Cheeks - Sweet Roses

Soaphoria  Multifunkčné líčidlo Lumi Lips & Cheeks - Sweet Roses

Multifunkčné líčidlo Lumi Lips & Cheeks - Sweet Roses

Multifunkčné líčidlo

Soaphoria Beautyphoria  Multifunkčné líčidlo



Multifunkčné líčidlo Lumi Lips & Cheeks - Sweet Roses 

Toto je pre mňa asi najväčšie sklamanie zo všetkých produktov Beautyphoria. Vkladala som doň veľké nádeje, pretože úlohou multifunkčného líčidla je ušetriť nejaký čas pri líčení a miesto v kozmetickej taštičke. Rozhodla som sa pre odtieň Sweet Roses, ktorý na obrázku vyzeral nádherne.  Čakala som nejakú nádhernú sýtu ružovú farbu, ktorú budem nosiť stále Žiaľ, doma ma čakala neónovo ružová farba, ktorá s tou na obrázku nemala nič spoločné. Žiaľ, táto bola pre mňa takmer zbytočná. Môžete ju použiť na pery alebo ako lícenku.


Konzistencia je taká – no, ako to správne popísať - asi penová. Nie je krémová, ale ani príliš tuhá, takže penová je ideálna. Dá sa vrstviť a dosiahnete tak len ľahký farebný nádych alebo výraznejšie líčenie. Veľmi pekne a sladko vonia. Zasa musím povedať, že to pri tomto produkte nie je dôležité, ale potešilo ma to :) Táto farba sa celkom dobre nanáša a pôsobí pomerne prirodzene. Dá sa dobre zapracovať do líčok. Mne na moju tmavšiu pleť mi ale nevyhovuje. Pery nevysušuje, ale zasa musím povedať, že na mojich pekne nevyzerá. Navyše je to  skôr ako balzam, nie ako rúž alebo lesk. Stojí 12,90 eur. 


Soaphoria BeautyphoriaTEKUTÝ RÚŽ NA PERY - BLACKBERRY SORBET

SoaphoriaTEKUTÝ RÚŽ NA PERY - BLACKBERRY SORBET

TEKUTÝ RÚŽ NA PERY - BLACKBERRY SORBET

Soaphoria BLACKBERRY SORBET


Tekutý rúž na pery

Myslím, že z dnešného článku je najlepší produkt tento tekutý rúž na pery. Vybrala som si odtieň Blackberry Sorbet a nie som si istá, či to bola úplne dobrá voľba. Teda, aby ste ma pochopili. Nie je škaredý, ale podľa obrázku na internete som zasa čakala inú farbu. V ponuke nájdete 5 odtieňov, ale z fotografií výrobcu sa veľmi ťažko vyberá. Je to skôr o intuícii a predstavivosti. Každý je trochu iný a dalo by sa povedať, že by si mala vybrať každá z nás. Trochu mi chýbajú fotografie odtieňov, nie v obale, ale na perách, pokožke alebo nejakej vzorkovnici. Dá sa tak ľahšie predísť sklamaniu z farby, ktorá nám príde domov.

Na aplikáciu vám poslúži šikovný aplikátor a dobre sa s ním líči. Ide to ľahko a rýchlo, doslova kĺže po perách. Má peknú vôňu a nelepí. Sýta farba zafarbí pery už v prvom ťahu. Je taká fialová a skôr pristane tmavšej pleti ako svetlej.  Otláča sa na jedlo, pohár alebo príbor a výdrž sa tak pohybuje okolo jednej – dvoch hodiniek. Som zvyknutá na viac a neznesiem, ak je rozmazaný okolo pier. Oceňujem, že nevysušuje pery a stará sa  o ne. Farba nie je celkom podľa môjho gusta, ale na dovolenke som si ho užila. Pri opálenej pokožke vynikol, ale teraz, keď blednem, už po ňom nesiaham. Nie som si istá, či by som si vedela vybrať inú farbu, lebo ružová mi príde príliš neónová a ostatné zasa nevýrazné. Jeho cena je 14,90 eur.


Mali ste niektorý kúsok z Beautyphorie? Ako ste boli spokojné? :)





You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe