Animovaný Scooby-Doo film so Zacom Efronom vás roztopí prvou ukážkou

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Dámy a páni, Scooby-Doo a jeho tím Mystery Inc. sa vracajú na veľké plátna. Určite si pamätáte na hrané filmy Scooby-Doo (2002) a Scooby Doo 2: Nespútané príšery (2004), ktoré kedysi miloval každý z nás. Odvtedy sme sa dočkali len pár ďalších televíznych hraných filmov či kopy animovaných filmov a seriálov.

Nič z toho sa však už roky nedostalo do kín. To prichádza zmeniť celovečerný animovaný film Scoob!, ktorý ma na starosti štúdio Warner Bros. Príbeh animáku nás okrem iného zavedie aj samotný začiatok a zistíme, ako sa Scooby-Doo a Shaggy navzájom skamarátili a ako sa spoznali s členmi tímu Mystery Incorporated.

Scoob!
wallpapersden.com

Scooby-Doo film prichádza s prvou ukážkou

Prvá ukážka nás zaviedla do Shaggyho detstva na pláž, kde našiel opusteného psíka a rozdelil sa s ním o sendvič. Vtedy Scooby dostal svoje meno inšpirované sladkosťou Scooby Snacks a tak sa stali celoživotnými kamarátmi. Neskôr sa počas Halloweenu stretávajú aj s Fredom, Daphne a Velmou, s ktorými budú počas ich života riešiť najrôznejšie záhady.

Vo filme sa samozrejme nedočkáme len dobrodružstiev s mladou verziou tímu Mystery Inc., pretože náš obľúbený gang stihne dospieť. Svoje hlasy im prepožičali veľmi známe hollywoodske mená, takže pozerať dabovanú verziu bude veľký hriech.

V hereckom kádri sa predstaví Will Forte ako Shaggy, Frank Welker ako Scooby-Doo, Zac Efron ako Fred, Amanda Seyfried ako Daphne a Gina Rodriguez ako Velma. Ďalšími menami sú Tracy Morgan ako Captain Caveman, Ken Jeong ako Dynomutt, Jason Isaacs ako Dick Dastardly či dokonca Mark Wahlberg ako Blue Falcon.

Vo filme sa teda nachádza hneď niekoľko postáv z univerza produkčnej spoločnosti Hanna-Barbera. Je možné, že pokiaľ by Scoob! uspel, tak sa dočkáme aj ďalších filmov o iných postavách. Réžiu animáku má starosti Tony Cervone, ktorý je vo svete Scooby-Doo zabehnutým autorom.

Film sa do kín dostane 15. mája 2020. Čo hovoríte na prvý trailer? Vaše názory nám nezabudnite napísať do komentárov.

Zdroj: slashfilm.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -