Takto to vyzerá, keď je pečenie a zdobenie tort vašou vášňou. Tortová dizajnérka Darci predstavuje svoje originálne sladké nápady

Sú sladké, sú roztomilé a je škoda ich zjesť. Tak by sa dali v krátkosti opísať koláče cukrárky Darci z kanadskej Alberty. Venuje sa príprave tort a zákuskov na svadby a iné oslavy. Internetom sa šíria najmä jej realistické figúrky a iné motívy, ktoré sa celé dajú zjesť, hoci by ste to na prvý pohľad nepovedali.

Pečeniu a zdobeniu sa venuje 3 roky. Jedna torta vzniká približne 2-3 dni. Darci o nich hovorí, že sú jednoduché a moderné, pretože pre ňu je dôležitejšia chuť ako výzor. Pri pohľade na nasledujúce fotografie musíme uznať, že ak chutia ešte lepšie, ako vyzerajú, tak musia byť skutočne vynikajúce!

Medzi jej najpopulárnejšie kúsky patrí torta so zlatým retrieverom. Upiekla ju pre organizátorku svadieb, ktorej klienti si priali, aby bol ich domáci miláčik hlavnou hviezdou dňa. Darci miluje psíky a preto vytvorila dielko, ktoré obdivuje viac ako 11 500 fanúšikov na jej Instagrame. Psíky sa práve zahryzli do torty a na ňufáčiku a predných labkách majú kúsok krému, hoci sa tvária úplne nevinne. Takýto zmysel pre detail si zaslúži obdiv.

Okrem tort so psíkmi sa rada venuje aj motívom kvetov, jednorožcov, zajacov z rozprávok a prírodným scenériám. Skvelo dokáže znázorniť aj vesmír. Pri pečení nepoužíva žiadne polotovary, takže zákusky sú pripravené s kvalitných surovín. Ale dosť bolo slov, poďme spoločne obdivovať výsledky jej pečenia.

View this post on Instagram

Can you blame him? 🐕

A post shared by Custom Cakes By Darci (@kakebydarci) on

View this post on Instagram

Books or cakes? 📖

A post shared by Custom Cakes By Darci (@kakebydarci) on

Stránky autorky a foto © kakecanmore.com | Facebook | Instagram

Zdroj / Dokonalý dizajn tort od Darci: boredpanda

ZDIEĽAJ NA: