O2 predstavila ponuku netradičným livestramom so Studenkovou, Sajfom, Godom a Vecom (VIDEO)

O2 predstavila ponuku netradičným livestramom so Studenkovou, Sajfom, Godom a Vecom (VIDEO) Foto: O2

Operátor O2 odštartoval tento týždeň predstavenie svojej novej ponuky netradične, veľkolepým livestreamovaným eventom O2 Smart Talks s názvom Pripravte sa na digitálnu budúcnosť. Event sprevádzala štvorica spíkrov: Sajfa ako zástupca online zábavy a obsahu, bloger a publicista Jakub Goda ako ambasádor významu spravodajského obsahu na internete, raper a hudobník Branči Kováč a herečka Zdena Studenková.

Všetky osobnosti postupne predstavili novú ponuku O2 SMART Paušáloch. O2 pridáva do paušálov okrem veľkých objemov dát aj vybrané služby prémiového obsahu ako je HBO GO, O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N, a to v cene paušálu podľa výberu zákazníka.

Jakub Goda Foto: O2

„Štart tohto prelomového posunu vo vnímaní paušálov, aký sme ako operátor urobili, si zaslúžil nielen teasingovú kampaň, ale aj niečo viac ako je klasická tlačová konferencia. Pripravili sme preto unikátnu kombináciu spíkrov, aby sme zvýraznili myšlienku kvalitného obsahu. Spíkrov sme zvolili tak, aby postupne vyskladali obrázok obsahu, ktorý bude O2 v rámci paušálov ponúkať ako jediný operátor na trhu,“ povedala Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2.

„Každý zo spíkrov predstavuje a tvorí kvalitný obsah a my ho chceme nielen sprostredkovávať našim zákazníkom, ale týmto aj podporovať legálny obsah na internete, ak hovoríme o hudbe a filme, či zdôrazniť prínos žurnalistiky v prípade predplatného denníka SME a Denníka N,“ dodáva Tereza Molnár.

Na konferenciu O2 Smart Talks nadväzuje komplexná marketingová kampaň, v ktorej sú ústrednými postavami roboti Moya a Luddo.

O2 ich prvýkrát predstavilo v jesennej kampani na rýchlu 4G sieť. Spot pracuje s vianočnou symbolikou kométy, tentokrát v digitálnej podobe. Kométu stvárňuje Moya.

„Vianočná kométa je vo svete ľudí metaforou toho, že prichádza niečo veľké. V tomto prípade sú to nové O2 SMART Paušály. V kampani znovu prepájame ľudskosť a emócie s technológiami. Odhaľujeme moment digitálnosti, ktorým je obsah našich paušálov a zároveň ním vysvetľujeme, prečo koncept robotov dáva pre nás zmysel a akou cestou sa uberáme - cestou prepojenia ľudskosti a digitálnosti. Po dlhšom čase je náš spot zároveň hraný skutočnými hercami, a súčasne aj animovaný, čím chceme tiež zvýrazniť prepojenie digitálneho a ľudského,“ vysvetľuje Lucia Petrášová, šéfka marketingovej komunikácie O2 Slovakia.

Foto: O2

Okrem online kampane a viacerých TV spotov, SMART Paušály promuje operátor aj v printe, outdoore, v kinách a v rádiu.

Na to, že operátor prinesie významnú zmenu, odkazovali už teasingové spoty nasadené posledný týždeň: Prichádza niečo veľké.

Za kreatívnym konceptom marketingovej kampane stojí opäť agentúra Oliver Agency Central Europe. 3D animácie vytvorilo Alien studio pod režisérskou taktovkou Dana Dekana. Online kampaň navrhla agentúra TRIAD Advertising.

 

Vizitka marketingovej kampane

Klient: Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Agentúra: Oliver Agency
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Emil Myjavec
Art director: Lukáš Karásek, Jakub Reken, Michal Hazior
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník, Marek Surovec
Client servis director: Tina Bineva
Account manager: Ejmi Baranová
V spolupráci s Triad Advertising:
Strategy director: Martin Woska
Copywriter: Vlado Kurek, Matúš Hliboký, Adam Baška
Art director: Marek Barančík, Csilla Polák
Social media brand manager: Mária Hadzimová, Simona Benetinová
Account manager: Zuzana Bosmanová, Matej Pechota