Vyhodnotenie súťaže o ceny z F1 od spoločnosti TOP RACING

Richard Karnok

Uplynulých desať dní ste mohli na našom portáli súťažiť o ceny, ktoré nám aj tentoraz venovala spoločnosť TOP RACING z Brna. Keďže spoločnosť rozšírila svoj sortiment aj na formulový a automobilový, tak súťaž bola smerovaná práve tam. A aby ste nemali pocit, že na motocyklové stránky formule nepatria, pripravili sme pre vás súťažnú otázku, ktorá bola s motocyklovým športom úzko spojená.

Súťažná otázka a správna odpoveď

Otázka bola tentoraz celkom jednoduchá, čo potvrdzuje, že z takmer 160 odpovedí bolo len niekoľko nesprávnych. A ako znela súťažná otázka? Ktorý jediný motocyklový majster sveta vybojoval titul svetového šampióna aj v automobilovej Formuly 1?

1. John Surtees
2. Mike Hailwood
3. Johnny Cecotto

Áno, týmto pretekárom bol John Surtess (11. 2. 1934 – 10. 3. 2017), ktorý vybojoval sedem titulov motocyklového majstra sveta a takisto jeden v automobilovej F1 (1964).

Výhercovia

Zo správne odpovedajúcich čitateľov sme vyžrebovali troch, ktorí vyhrali tri nasledujúce ceny od spoločnosti TOP RACING:

1. cena: tričko SF CLASSIC CREW NECK TEE RED:
Margita Vaculová, Unín

2. cena: nabíjačka do auta CAR CHARGER RUBBER 2:
Robert Toman, Zlaté Moravce


3. cena: šiltovka Honda:
Jan Vávra, Mladá Boleslav

Spoločnosť TOP RACING z Brna, ktorú sme si predstavili v samostatnom článku, ponúka široký sortiment voľnočasového oblečenia pre fanúšikov motocyklového športu. V ich ponuke nájdete oblečenie rôznych tímov a pretekárov MotoGP, Formuly 1, ale aj množstvo doplnkov, medzi ktorými nechýbajú ani modely motocyklov, heliem a podobne. Všetko na jednom mieste nájdete v

E-shope TOP RACING,

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *