Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Evans navštívil Toyotu. Nahradí Tänaka?

Saturday, 09. 11. 2019 - 00:09, Ľuboš Kašický   

Evans navštívil Toyotu. Nahradí Tänaka?

Stále nie je jasné, kto nahradí v Toyote čerstvého majstra sveta, ktorý po sezóne šokujúco odchádza do tímu Hyundai.

 

Logickým sa zdalo prijať Sebastiena Ogiera, ktorý naznačuje nespokojnosť v tíme Citroen, no faktom je, že má stále zmluvu aj na nasledujúcu sezónu. A to bude asi problém. Toyota si v súčasnej forme môže vyberať, no veľa TOP možností nemá. V tejto súvislosti je preto zaujímavá správa o tom, že do centrály Toyoty prišiel na návštevu Elfyn Evans, ktorý tento rok jazdí v tíme M-Sport Ford. Máme ho považovať za horúceho kandidáta?

Copyright manufacturer;al-201904669.jpg

Pre 30-ročného Walesana je najvyšší čas dostať kvalitnú „sedačku“. Výkonný šéf M-Sportu Richard Millener sa však britským kolegom dušoval, že urobia v tíme všetko, aby si Walesana udržali. Nuž, uvidíme. Mimochodom Hyundai sa s Mikkelsenom nedohodol ani na štarte v Austrálii a nahnevaný a nabudený Nór, ktorý určite súťažiť nezabudol, by mohol byť tiež alternatívou. Musíme si však počkať. Zatiaľ všetci „robia tanečky“ v súkromí.

Copyright manufacturer;2019mexico-hem-036.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri