Máte zapnutý Adblock!

Prosím vypnite Adblock na stránke Svetkuriozit.sk a znovu ju načítajte (F5). Ďakujeme

Určite ste si neraz lámali hlavu nad tým, aký darček by ste pri ďalšej príležitosti darovali svojmu partnerovi, manželovi, ockovi alebo poprípade bratovi. Neviete si dať rady, a preto sa rozhodnete, že zvolíte a pôjdete na klasiku, veď predsa praktické darčeky a oblečenie sú niekedy tými najlepšími darčekmi. Pánske mikiny sú stále skvelou voľbou a nemusíte ani chodiť ďaleko na to, aby ste našli tú správnu mikinu. Veľký výber pánskych mikín nájdete na stránke https://bolf.sk/slo_m_Panska-moda_Panske-mikiny-3404.html

Na výber máte z veľkého množstva tovaru. Pánske mikiny sú veľmi štýlové a taktiež ich môžete nosiť počas celého roka, a teda v každom ročnom období. Aké sú dnes trendy a načo pozerať pri výbere toho správneho darčeku?

Ak sa už rozhodnete kúpiť pre vášho partnera alebo manžela práve mikinu ako darček na výber máte rôzne druhy mikín.

Medzi veľmi obľúbené kúsky patria mikiny s kapucňou. Kapucňa dodá každému outfitu štýlový nádych. Okrem toho ju môžete aj prakticky využiť. Napríklad keď vás prekvapí dážď môžete si ju kľudne nasadiť na hlavu. Okrem toho si môžete vybrať aj to či chcete mikinu ma zips alebo bez zipsu teda ide o mikiny cez hlavu. Nemusíte sa ani vyhýbať pestrým farbám. Dnes sú stále viac trendové pestré farby. Ak chcete skôr zvoliť niečo decentnejšie čo nebije hneď do očí môžete si napríklad zvoliť tmavomodrú alebo čiernu farbu. Mikiny môžete využiť naozaj kedykoľvek. Taktiež máte na výber z veľké množstva vzorov. Mikiny sú buď jednofarebné poprípade s potlačou čo im dodá ešte väčší štýlový nádych.

Ak skôr preferujete mikiny bez kapucne taktiež máte neobmedzené možnosti. Mikiny bez kapucne sú taktiež veľmi trendy, a ak sa rozhodnete, že by ste mikinu bez kapucne niekomu darovali určite to bude skvelým darčekom. Mikiny bez kapucne môžete okrem bežného nosenia alebo okrem využitia pri športových alebo voľnočasových aktivitách využiť aj ak idete napríklad niekam do spoločnosti.

Mikina bez kapucne pôsobí viac elegantnejšie takže okrem bežného nosenia sa ju nemusíte obávať zobrať napríklad aj do práce. Jednoducho ju môžete skombinovať napríklad s košeľou, ktorej golier veľmi pekne pod mikinou vynikne. K tomu môžete poprípade ešte prehodiť šál cez plecia.

Veľmi obľúbeným trendy vzorom sú aj mikiny s potlačou. Väčšinou ide potlač, kde je na mikine niečo napísane. Ďalším trendy vzorom je aj vojenská potlač. Určite už nejde iba o typickú zelenú vojenskú potlač, ako by si niekto mohol myslieť. Potlač môže mať okrem zelenej farby aj rôzne iné farby či už červenú alebo sivú.

Mikiny sú a stále budú skvelou voľbou ako darček. Ak chcete niekomu spraviť radosť a darovať mu niečo čo naozaj využite darujte mu mikinu.

 

Ako sa vám páčil tento príspevok?

Kliknite na hviezdu pre vaše hodnotenie!

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hlasov: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buďte prvý, kto zahlasuje.

Komentáre

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :