Heviho špeciálna kniha pre akčné a výnimočné deti

Lukáš Melicher
Lukáš Melicher
Našou predposlednou knižnou novinkou je detská kniha Svet čaká na deti od Daniela Heviera.
Našou predposlednou knižnou novinkou je detská kniha Svet čaká na deti od Daniela Heviera.
Lukáš Melicher

Lukáš Melicher

Heviho špeciálna kniha pre akčné a výnimočné deti

V našom vydavateľstve sme doteraz mysleli len na dospelých. To sa teraz mení a pre našich budúcich čitateľov vychádza kniha inšpiratívnych príbehov Daniela Heviera a jeho detských kamarátov. Ponúkame vám ju s uvádzacou zľavou -15 % a prvých 300 kusov aj s podpisom autora.

Nie displeje, ale akčné detstvo

Nápad vydať knihu aj pre deti našich čitateľov vznikol pri stretnutí autorky kníh Klub nerozbitných detí a Krotitelia displejov Slávky Kubíkovej s pánom Hevierom. Obom totiž veľmi záleží na tom, aby dnešné deti neboli prilepené na obrazovky mobilov či tabletov a neholdovali instantným slastiam, ale prežili zmysluplné, reálne a akčné detstvo.  Začalo sa rodiť ich spisovateľské kamarátstvo a vznikol aj nápad napísať novú detskú knižku. Sami sme sa pri jej tvorbe viacero vecí naučili, preto vám dnes trošku ukážeme aj to, ako vznikala.

Výnimočný koncept

Daniel Hevier do knihy s názvom Svet čaká na deti, ktorú aj ilustroval, pozval pozoruhodné deti, ktoré vedia, čím a kým chcú byť, a napriek svojmu mladému veku dosiahli výnimočné výsledky a úspechy. 

Svet čaká na deti je tak nevšednou knihou, pretože nejde o titul o inšpiratívnych osobnostiach svetových alebo slovenských dejín. Ale, ako napísal Daniel Hevier, ide o knihu o detských hrdinoch a vzoroch našich dní. „Sú to detské osobnosti, ktoré môžu podnietiť čitateľov k tomu, aby objavili svoje schopnosti, aby zúročili svoj talent, aby prežívali radostné a aktívne detstvo,“ vysvetlil autor.

Malí čitatelia sa nimi môžu inšpirovať, môžu ich nasledovať alebo aj ísť vlastnou cestou. „A keď detí, ktoré potrebuje dnešná doba, bude viacero, môžete nabudúce byť aj vy v pokračovaní tejto knihy pod názvom Svet ešte stále čaká na deti,“ prisľúbil pán Hevier.

Daniel Hevier a Slávka Kubíková knihu predstavia na Bibliotéke už v sobotu 9. 11. 2019 o 14.30. Nájdete ju v našom internetovom obchode s uvádzacou zľavou -15 %. Pozor, podpísaných bude len prvých 300 kusov kníh.

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia

Najčítanejšie

Deň Týždeň

Najčítanejšie

Deň Týždeň
Diskusia