HBO potvrdil nový Game of Thrones spinoff

NETKY.SK • 1 November 2019, 08:00 • 2 min
HBO potvrdil nový Game of Thrones spinoff

USA - HBO potvrdil prípravu nového „spinoffu“ seriálu Game of Thrones. Príbeh rozpovie históriu rodu Targaryenovcov, predchodcov milovanej aj nenávidenej Daenerys.

slovakia

left justify in out

HBO oficiálne potvrdil prípravu nového seriálu „House of Dragon“, ktorý divákov vráti späť do histórie a rozpovie príbeh rodiny Targaryenovcov bojujúcich v občianskej vojne.

 

Autorom nového prológu je Ryan Condal, pričom George R.R. Martin zaujal pozíciu vedľajšieho výkonného výrobcu. Projekt vznikol na základe príbehov opísaných v Martinovej knihe Fire and Blood, ktorá bola uvedená na konci roka 2018. V nej autor opisuje udalosti, ktoré prebehli 300 rokov pred udalosťami zobrazenými v Game of Thrones.

 

img

 

Stanica HBO už po skončení seriálu vyhlásila, že plánuje natočiť niekoľko spinoffov, no tento rok boli zrušené, čo nepotešilo fanúšikov. Následne však riaditeľ televíznej stanice Casey Bloys vyhlásil, že diváci sa predsa len dočkajú 10 dielneho seriálu.

 

Seriál House of the Dragon bol stanicou HBO odsúhlasený najmä kvôli silnému príbehu. Ostatné návrhy na spinoff mali podľa autorov slabý dej, ktorý nenadväzoval dostatočne na pôvodný seriál. Cieľom tvorcov je viesť udalosti novej série k „Tancu drakov“, čo je piaty Martinov román. Tanec drakov je významným okamihom v histórii siedmich kráľovstiev, ktorý vedie k občianskej vojne medzi dvoma súperiacimi frakciami rodu Targaryenovcov.

 

Dátum premiéry ešte nie je stanovený, no fanúšici sú už teraz presvedčení, že seriál bude stáť za čakanie.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies