Preslávila sa tetovaniami inšpirovanými prírodou. Na tele klienta hľadá miesto, kde dokonale zapadnú

Juhokórejská tatérka Le jardin de Zihwa, známa jednoducho ako Zihwa, kreslí na kožu obrázky inšpirované prírodou. Takmer realisticky zachytáva kvety, listy, ale aj zvieratá – najmä hady, vlky, vtáky a levy. Pre jej štýl je typické tieňovanie a tenké línie. Aj keď je tetovanie umiestnené na celom chrbáte, pravdepodobne nebude obsahovať veľké začiernené plochy. Rada sa pohráva s umiestnením tetovaní. Hady sa ovíjajú okolo predlaktí, brečtan sa zachytáva o lopatky a motýľ odpočíva na šiji vo vlasoch. Jej tetovania pripomínajú technické kresby, ale zvláštne kompozície im dodávajú na magickej rozprávkovosti.

Zihwa bola pôvodne grafickou dizajnérkou a tetovaniu sa začala venovať iba pred pár rokmi. Predošlé povolanie sa odráža v jej predstavivosti a tetovania umiestňuje tak, akoby na danú časť tela svojho nositeľa patrili odjakživa, akoby sa s nimi rovno narodil.

Odkedy sa preslávila a tatérka, začala vytvárať produkty so svojimi dizajnmi. V jej online obchodíku si tak môžeme kúpiť zrkadielka, taštičky a dočasné tetovačky.

View this post on Instagram

🌹🌹

A post shared by Le jardin de Zihwa (@zihwa_tattooer) on

View this post on Instagram

Done with a single needle✨ @le_jardin_de_zihwa

A post shared by Le jardin de Zihwa (@zihwa_tattooer) on

View this post on Instagram

🥀 4months Healed @le_jardin_de_zihwa – 피어나다 프로젝트에 약 1000명 가까운 분들이 참여 해주셨습니다. 소중한 글을 하나하나 읽어 보았어요. 모든 분들에게 해드릴 수 없고, 전부 연락을 드리지 못하는 점 죄송합니다. 오늘 프로젝트에 함께 하시는 분들께 개별로 디엠 보내드렸어요. 연락을 못 받으신 분들은 아쉽게도.. 함께 하지 못할 것 같습니다. 하지만 시간이 될때마다 개인 프로젝트에 관한 공지를 올릴 예정 입니다. 그리고 4월에 [지화의 정원] 아뜰리에 오픈식 겸 오프라인 판매를 시작 할 예정 입니다. 곧 자세한 사항 올리도록 하겠습니다. 감사합니다 🥰

A post shared by Le jardin de Zihwa (@zihwa_tattooer) on

Prírodou inšpirované tetovania

Stránky tatérky a foto © zihwa-global Instagram | Facebook

Zdroj / Zihwa – Prírodou inšpirované tetovania: mymodernmet

ZDIEĽAJ NA: