V relácii 3 pódiá sa predstavia Lina Mayer, Billy Barman a Alan Murin

Po sviatočnej prestávke sa na obrazovky vracia relácia 3 pódiá a namieša netradičný hudobný kokteil. Stretne sa v nej popová diva Lina Mayer s alternatívnou kapelou Billy Barman a mladým new popovým spevákom Alanom Murinom.

07.11.2019 07:00
3P-part06-74 Foto:
V najbližšej relácii 3 pódiá sa stretnú Lina Mayer, Billy Barman a Alan Murin.
debata

Hudobní hostia ponúknu zmesku žánrov a štýlov, príjemnú hudobnú párty, ktorú okorení ich spoločné hranie na Jednotke RTVS túto sobotu.

„Veľmi ma potešilo, že v tomto hudobnom formáte sa môžu interpreti prezentovať svojou tvorbou. Páči sa mi tiež myšlienka miešania rôznych žánrov, ktoré môžu spolu krásne kooperovať. Myslím si, že dramaturgovia namiešali fakt zaujímavú trojkombináciu interpretov. Sme síce každý iný, ale spája nás láska k hudbe, čo bolo aj počas nakrúcania cítiť. Ja osobne som si to veľmi užila. Fungovala medzi nami dobrá energia a verím, že to prejde aj na divákov. Na záver sme si strihli veľmi zaujímavý mashup dvoch skladieb, ktoré by ste ale vôbec nečakali pokope,“ vraví Lina Mayer.

Nakrúcanie si užili aj chalani z Billy Barman, kapely, ktorá má na konte niekoľko víťazstiev v Radio Head Awards Rádia FM. Získali viackrát cenu za singel roka, album roka, ale tiež ocenenie „Najlepšia koncertná kapela“. V relácii 3 pódiá sa predvedú skoro ako na koncertnom pódiu, keďže v nej všetci hudobníci hrajú naživo.

„Je to skvelý, netradičný a svieži televízny formát, ktorý chýbal. Atmosféra bola veľmi príjemná, krásny deň strávený v Košiciach. Peter Bič je fantastický muzikant aj príjemný moderátor. Divákov čaká i prekvapenie, “ dodáva gitarista kapely Billy Barman Jozef Vrábel.

Hudobná relácia 3 pódiá dáva priestor aj mladým, začínajúcim umelcom. Takým je Alan Murin, študent vysokej školy, ktorý len nedávno prerazil a zaujal už prvými skladbami. „Som veľmi vďačný za túto príležitosť. Umožnilo mi to spoznať úžasných ľudí a myslím si, že aj diváci budú mať možnosť spoznať umelcov tak, ako nikdy predtým. Linu aj kapelu Billy Barman som samozrejme vnímal, sú to u nás veľké mená a veľmi ich rešpektujem ako umelcov. Robia rozličné žánre a sú v tom naozaj špičkoví. Mňa osobne na tom celom najviac zaujala pestrá paleta rozdielností našich štýlov, porovnanie kapely a sólo interpreta, mix angličtiny a slovenčiny a samozrejme to, čo majú spoločné všetky diely relácie – poriadna šou,“ uzatvára Alan Murin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #3 pódiá