ZN.SK
Mary Kubica, dobré dievča

Bestseller Dobré dievča od autorky Mary Kubica vychádza už aj u nás

Americká spisovateľka Mary Kubica momentálne patrí medzi úspešné. Má za sebou päť kníh, kým na Slovensku sa teraz objavuje prvá. Dobré dievča zaujalo americké čitateľské publikum…

Americká spisovateľka Mary Kubica momentálne patrí medzi výrazne úspešné. Má za sebou päť kníh, kým na Slovensku sa teraz objavuje prvá. Dobré dievča zaujalo americké čitateľské publikum a zasiahlo tiež viacero krajín sveta. Trvalo nejaký čas, než sme sa dostali k slovenskej podobe Dobrého dievčaťa, trileru o únose dievčaťa, ktorý je písaný v dvoch časových rovinách. Pred a po únose, z ktorého si nič nepamätá.

Mary Kubica, dobré dievča

Mary Kubica, ktorej starí rodičia pochádzajú z obcí v okrese Nové Mesto nad Váhom, žije v Chicagu. V minulosti už navštívila svoju vzdialenú rodinu, ako aj obce, odkiaľ sú jej korene. Dokonca sa ku koreňom hlási, čo je potešujúce najmä pre nás, ak tak radi „zbierame“ osobnosti so slovenskými koreňmi. Po prvý krát sa Dobré dievča objavuje v predaji práve dnes, 6. novembra 2019.

Bibliotéka v Inchebe, ako nákupná príležitosť

Kníhkupectvá po celkom Slovensku samozrejme budú mať rovnako rýchlo novinku na svojich pultoch vďaka distribučnej sieti. Ak však budete mieriť na knižný veľtrh Bibliotéka, ktorý sa práve od 7. novembra spúšťa pre verejnosť v bratislavskej Inchebe, zamierte do stánku IKAR, ktorý je tradične najväčším predajným stánkom veľtrhu. Práve tam nájdete knižnú novinku Dobré dievča, ako súčasť vystavených kníh pri príležitosti projektu KNIŽNÝ KOMPAS. Vydavateľom tejto knihy je Slovenský spisovateľ, a.s.

Mohlo by zaujímať tiež:

Tomáš

Tomáš
Šéfredaktor magazínu ZN.SK, nadšenec pre Slovensko, jeho kultúru, zaujímavosti historické aj nehistorické, svet ako taký, aj vedu a techniku. Zaujíma ho viacero oblastí, svetové kuriozity, rekordy, aj cestovanie. Aj preto sa snaží o tvorbu nevyhradenú len na jednu oblasť.



Inzercia

Inzercia

Online kníhkupectvo BUX.sk

Sleduj nás na sieťach

Nájdete nás na Facebooku aj Youtube

Zatvoriť reklamu
Zatvoriť reklamu