06. 11. 2019 Filantropia

Novembrová výzva – daruj veci do Budúcnosti

Máte doma prachom zapadnuté hula-hop kruhy, detské knižky alebo staré tablety či smartfóny? Zbavte sa nepotrebných vecí, odľahčite si domácnosť a pošlite dobro ďalej.

Už koncom novembra otvárame mimoškolský klub nášho najnovšieho programu Budúcnosť INAK. S pomocou architektov sme od leta prerábali a zdokonaľovali priestory klubu, avšak stále nám chýbajú maličkosti, ktoré by našim mladým účastníkom programu čo najviac spríjemnili chvíle strávené v klube.

Do novembrovej výzvy sa môžete zapojiť do 15. novembra. Veci nám môžete osobne odovzdať u nás v Nadácii Pontis, v klube Budúcnosť INAK v Trnave, alebo ich poslať poštou.

Čím všetkým by ste nám mohli pomôcť?
  • Nástenky
  • 5 hula-hop kruhov
  • Šatky na oči
  • Pastelky/Voskovky
  • Vodové/temperové farby
  • Detské knižky (vhodné pre 11 – 12 ročných)
  • Smartfón alebo fotoaparát
  • Kalčeto (stolný futbal)
  • PlayStation
  • Tablety (aj staršie)
Kam veci priniesť alebo zaslať?

Veci môžete priniesť k nám do Nadácie Pontis, prípadne zaslať poštou na adresu: Zelinárska 2, 821 08 Bratislava. Môžete ich odovzdať aj priamo v klube, ktorý sídli na Základnej škole Maxima Gorkého v Trnave, v poobedných hodinách od 13:30 do 16:00 hod., od pondelka do štvrtka.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať cez email daniela.kellerova@nadaciapontis.sk, alebo na t. č. 0903 437 462 .

Ak z uvedených vecí doma nič nemáte, nevadí, budeme vďační aj za zdieľanie našej výzvy!

Kam poputujú vyzbierané veci?

Darované veci budú slúžiť deťom v mimoškolskom klube Budúcnosť INAK, ktorý otvárame v Trnave na ZŠ Maxima Gorkého a ktorý je súčasťou 3-ročného programu Budúcnosť INAK. V klube privítame v prvom roku až 25 účastníkov, vrátane detí, ktorým doma chýbajú príležitosti tvoriť či si spraviť domáce úlohy.

Mladých účastníkov preto v klube čaká podpora od našich koordinátorov a príjemné zázemie, vybavené najnovšími digitálnymi technológiami i oddychovou zónou. A to nie je všetko!

S pomocou mentorov a mentoriek zo známych slovenských firiem budú spoločne pracovať na vlastnom mini startupe, ktorý rieši problém v ich vlastnej komunite, regióne či okolí a zároveň si zdokonaľovať svoje digitálne zručnosti, tvorivosť a podnikavosť – schopnosti, ktoré sú odrazovým mostíkom pre lepšiu budúcnosť.

Naša koordinátorka Mirka vo vynovených priestoroch klubu Budúcnosť INAK v Trnave.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.