Novembrový Môj dom už v predaji od 4. novembra

Tie najkrajšie podoby Vianoc - nový Môj dom je plný nápadov na sviatočnú výzdobu aj originálne darčeky. Nechajte sa inšpirovať! Okrem toho v ňom nájdete aj tip, ako by mohla vyzerať izba so skrytým pracovným kútikom, aké budú moderné kúpeľne budúci rok, mnoho zaujímavých návštev či chutné recepty na sviatočný stôl. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu a pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať kuchynský robot.

V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Novembrový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 4.11.

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

predplatné

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca:

Najkrajšie sviatky

Rebelské Vianoce

Nenápadný domček dostal po príchode Roxanne a Michaela novú tvár. Tmavé steny a odvážne farebné dekorácie z neho urobili perfektné miesto na oslavy.

Cesta za snom

Manželia zo Spiša si svoj dom postavili aj zariadili vo vlastnej réžii. Je unikátny nielen dispozíciou, ale i pôvabom, ktorý vniesla do interiéru kreatívna majiteľka Silvia.

predplatné

Život medzi kameňmi

V dedinke Lišov to na prvý pohľad vyzerá naozaj tak, že tam líšky dávajú dobrú noc. Keď sa však tamojší majitelia poetického domčeka rozrozprávajú, zistíte, že sa tu dá objaviť naozaj veľa zaujímavého.

Výtvarníčka medzi ružami

Keď výtvarníčka Romana Andělová hľadala miesto, kde by sa mohla usadiť, mala na mysli také, ktoré ju osloví pozitívnou energiou.

Únik z mesta

Obytný modul poskytne zázemie a útočisko, ktoré umožní odpočinúť si od stresujúceho života. A môže stáť takmer kdekoľvek.

predplatné

Izba so skrytým pracovným kútom

Manželia potrebovali zariadiť izbu pre dve deti. Keďže v malom byte naozaj bojujú s priestorom, o pomoc požiadali skúsenú dizajnérku. Tá do nej dokázala elegantným spôsobom zakomponovať nielen vstavané skrine rodičov, ale i pracovný kútik pre občasnú prácu z domova.

Kúpeľňové trendy na rok 2020

Kúpeľne hrajú čoraz významnejšiu úlohu v interiéri a rovnako ako všetky ostatné časti domácnosti sú citlivé na módne a dizajnové trendy. Čo sa bude „nosiť“ ďalšiu sezónu? Dizajnéri už majú dávno
jasno vo farbách, v tvaroch a materiáloch. Objavte ich aj vy.

Testujeme kuchynské roboty

Máloktorý kuchynský spotrebič vloží do práce toľko sily a vytrvalosti ako kuchynský robot. Vymiesi hladké, hutné cesto, vymieša jemnú naplň a vyšľahá krém ľahký ako sneh. S takouto pomocou
je domáce pečenie a výroba zákuskov vskutku prijemnou záležitosťou – bez ohľadu na vek a náladu.

Ako skrotiť dreviny

Na jeseň je potrebné pristrihnúť všetky stromy, kry a dreviny. Vďaka tomu im ostane dostatok sily na
prezimovanie a na jar môžu opäť bohato vyklíčiť. Pri ich skracovaní je potrebné dodržiavať pár základných pravidiel. Inšpirujte sa praktickými radami, s ktorými strihanie v záhrade zvládnete ľavou zadnou.

predplatné

November v záhrade

Nostalgiu neskorej jesene podčiarknu dokvitajúce chryzantémy, ale aj postupne zosychajúce stonky niektorých trvaliek, ktoré môžu teraz pokrývať jemné pavučinky. O pozornosť sa usilujú pestrofarebné plody drevín – teraz ich často dekoruje inovať. Záhony a miesta pod stromami
či krami zakrýva farebné lístie.

Dom, v ktorom prebýva radosť

Stavba s priateľským zovňajškom a vľúdnym vnútrajškom je dôkazom, že s premyslene vyriešenou dispozíciou môže dom poskytnúť svojim obyvateľom vysnívané pohodlie na rozumnej úžitkovej ploche.

Ako vybrať vhodný plynový kotol?

Vykurovanie s využitím moderných kondenzačných kotlov je pohodlné, čisté a efektívne – najmä pre
pohodlie a relatívne priaznivé náklady patrí u nás k najobľúbenejším. Výber vhodného kotla určite nie je jednoduchá záležitosť a nezaobídete sa pri ňom bez odbornej pomoci.

predplatné

5 spôsobov, ako zabezpečiť domov pred zlodejmi

Na ochranu majetku je najspoľahlivejšia kombinácia mechanického zabezpečenia (bezpečnostné dvere, trezory a podobne) a elektronického zabezpečenia domácnosti (napríklad alarm). Dôležité pritom je, aby boli jednotlivé prvky ochrany domu či bytu zladené.

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje