Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na bratislavskom koncerte Štefana Šteca zaznie premiéra ľudovej skladby Duje vitor v úprave anglického producenta!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: archív Štefana Šteca)

Ľudovky a moderný pop, ba dokonca i rock k sebe nesmierne pasujú! Dokazuje to nadšený propagátor ľudovej hudby Štefan Štec. Aktuálne sa chystá na turné, v rámci ktorého zavíta i do Bratislavy. Koncert v hlavnom meste bude niekoľkonásobne špeciálny.

Ako hosť vystúpi Peter Bič Project. Po prvý raz tu zaznie novinka s názvom Duje vitor. Tú upravil britský producent, manžel Jany Kirschner, Eddie Stevens. Skladba je skutočne krásna a netradičná a tak po nej Štefan nazval aj nový album, ktorý vyjde koncom roka. Charizmatický spevák verí, že zaujme aspoň tak, ako ten vlaňajší. Na bratislavskom koncerte si totiž Štefan Štec prevezme platinovú platňu za predaj albumu Poleťiv by'm na kraj svita. Nenechajte si ujsť tento výnimočný večer. Už 9. novembra v Ateliéri Babylon.

Na bratislavskom koncerte Štefana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív Štefana Šteca)

Po vlaňajšom obrovskom úspechu, pokračuje Štefan Štec vo svojej výnimočnej misii aj tento rok. Jeho cieľom je vyhľadávať a približovať verejnosti často už zabudnuté ľudové piesne, väčšinou rusínske. No nielen to. Dokazuje tiež, že ľudová hudba sa vynikajúco znáša s modernými žánrami.  Presvedčia sa aj návštevníci jeho bratislavského koncertu.

V Bratislave bude mojim hosťom Peter Bič Project. Spoločne zahráme nejaké piesne, napríklad Báči Jašov, ale aj novinky, ktoré sme nahrali na môj pripravovaný album. Bičovci tiež zahrajú niektoré svoje skladby. Bude to teda také košické folklórno-popové zoskupenie, ktoré zavíta do Bratislavy,“ vraví s úsmevom Štefan Štec.

Na koncerte v Bratislave čaká návštevníkov viacero zaujímavostí. Všetci, ktorí si myslia, že folklór už dne nie je taký populárny, uvidia, že sa mýlia. Štefan totiž dostane za svoj vlaňajší album Poleťiv by'm na kraj svita platinovú platňu za predaj.

„Veľmi sa z tohto úspechu teším, naozaj som to nečakal. Verím, že aj nový album, ktorý vydáme koncom roka sa bude ľuďom takto páčiť. Malú ochutnávku dostanú aj v Bratislave. Po prvý raz tam zaznie i skladba Duje vitor v úprave britského producenta Eddieho Stevensa. Vlani bola atmosféra v Bratislave úžasná, dúfam, že si to zopakujeme,“ uzatvára Štefan Štec. 

Na bratislavskom koncerte Štefana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív Štefana Šteca)

Bratislavský koncert je súčasťou Štefanovho turné, ktoré štartuje doma v Košiciach. Potom navštívi ďalšie 4 mestá vrátane Bratislavy. Všade bude mať iných hostí, okrem Petra Biča a jeho kapely sa na vystúpenie s charizmatickým spevákom s nádherným hlasom teší aj Ivan Tásler, či kapela Hrdza alebo strhujúce speváčky Margetky zo Šumiaca. Lístky na koncerty si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.

Štefan Štec & Fajta TOUR Jeseň 2019

06.11.2019     Košice - Historická radnica
09.11.2019     Bratislava - Atelier Babylon
16.11.2019     Prešov - Kino Scala
24.11.2019     Zvolen - DK Podborová
07.12.2019     Snina - Dom kultúry

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu