Hore

CEWE otvorilo novú predajňu CEWE FOTOLAB v bratislavskom Auparku!

Už 15.predajňu otvorilo CEWE cez víkend 25.10. – 27.10.2019 v bratislavskom nákupnom centre Aupark.

Maloobchodná sieť predajní CEWE FOTOLAB patriacich spoločnosti CEWE sa počas októbrového víkendu rozrástla o novú predajňu v Bratislave. Ide o 15.predajňu na Slovensku. Spoločnosť CEWE okrem rozširovania počtu predajní v hlavnom meste, modernizuje už existujúce predajne.


Po dlhoročných skúsenostiach z pôsobenia v sieti nákupných centier Aupark, vstupuje spoločnosť CEWE v Bratislave do najväčšieho centra zo siete. Najnovšia predajňa CEWE FOTOLAB sa nachádza na prízemí nákupného centra a svojou rozlohou ponúka zákazníkom možnosť vyzdvihnutia si objednávok, tlač fotografií na počkanie prostredníctvom fotokioskov alebo konzultáciu ohľadom fotoaparátov s profesionálnym personálom. Okrem toho v priestoroch predajne môžu zákazníci na počkanie získať aj fotografie pasového formátu, potrebné na preukazy či cestovateľské víza.

Ing. Pavel Schreiber, generálny riaditeľ spoločnosti CEWE a. s. o otvorení novej predajne povedal :

„Veľmi sa na našu novú predajňu v Auparku tešíme. Bratislava si svojím významom a veľkosťou ďalšie predajne zaslúži a sme veľmi radi, že sa naša tretia bratislavská predajňa otvára práve v Auparku. Veríme, že bude úspešná.“

Len počas otváracieho víkendu sa na novej predajni CEWE FOTOLAB vytlačilo viac ako 23 000 fotografií.



Viac informácií o sieti predajní CEWE FOTOLAB nájdete na stránke fotolab.sk alebo priamo na predajniach.

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
brnj
2019-10-31 18:15:39
u nás v meste zavreli, nerentabilné
 
JanM
2019-11-01 08:45:58
Brašny
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia