The Mandalorian – oficiálny trailer 2 pre Disney+

29.10.2019|Ivet Kollárová|
The Mandalorian – oficiálny trailer 2 pre Disney+

Nová streamovacia platforma Disney+, ktorá vznikla pod ochrannými krídlami spoločnosti Walt Disney, prinesie na svoje obrazovky okrem klasických disneyoviek aj nové originál projekty. Jendým z nich je prvý hraný Star Wars seriál, The Mandalorian. S podporou od Lucasfilm prvá séria prinesie osem častí, ktoré režírovali niekoľkí režiséri, vrátane Taika Waititiho, Bryce Dallas Howard, Ricka Famuyiwa, či Deborah Chow.

Dej seriálu sa odohráva po udalostiach z filmu Návrat Jediho, po páde Impéria a pred nárastom sily Prvého rádu. Zameriava sa na postavu Mandaloriana, nájomného lovca, ktorý je vyslaný na misiu do ďalekej galaxie, mimo dosah vedenia Novej Republiky, aby získal tajuplnú, no veľmi vzácnu vec. Hlavnú úlohu si zahral Pedro Pascal. Okrem neho v seriáli uvidíme aj Ginu Carano, Carla Weathersa, Giancarla Esposita a ako dron IG-11 sa predstaví Taika Waititi

Stream Disney+ začína na pôde Severnej Ameriky, Holandska a Kanady vysielať 12. novembra a jeho štartovacím seriálom je The Mandalorian. O pár dní neskôr, 19. novembra sa streamu dočká aj Austrália a Nový Zéland. Predstavitelia Walt Disney dúfajú v celosvetové spustenie streamu do dvoch rokov. Západná Európa a Ázia by sa mala streamu dočkať koncom roka 2019začiatkom roka 2020. Východná Európa a Latinská Amerika si na Disney+ počká, spustenie je na pláne niekedy v priebehu roka 2020.

Súčasťou Disney+ budú klasické a originál filmy a seriály od Disney, 20th Century Fox, Marvel, Pixar, National GeographicStar Wars. Predplatitelia si budú môcť užiť aj program staníc ESPN+Hulu.

A keď máte chvíľočku čas, pozrite si trailer streamu Disney+, ktorý odhaľuje skoro celý jeho obsah:

Zdroj:  disney.com Foto © Disney

Súvisiace články