MojWindows

Už takmer tradične cez víkend na konzolách Xbox One pokračujú takzvané „dni bezplatného hrania“, kedy si aktívni predplatitelia služby Xbox Live Gold môžu vyskúšať nejakú tú hru.

Oproti minulému týždňu, kedy bola v ponuke až trojica hier, je tento víkend podstatne chudobnejší, no na druhú stranu opäť ponúka relatívne horúcu novinku. Ide o športový titul NBA 2K20, ktorý by mohol zaujať všetkých priaznivcov basketbalu.

Ponuka by mala byť dostupná až do pondelkového rána (28.10.), konkrétne do 9. hodiny. V prípade, že si platíte Xbox Live Gold alebo Xbox Game Pass Ultimate, ponúkaná hra sa vám zobrazí priamo v digitálnom obchode na vašej konzole, prípadne môžete využiť tento odkaz na Microsoft Store.

Ak by vás hra NBA 2K20 oslovila, tak si ju počas najbližších dní môžete zakúpiť za zníženú cenu. Microsoft Store ju predplatiteľom služby Xbox Live Gold aktuálne ponúka v štandardnej edícii za 48,99€ (pôvodná cena 69,99€). Edíciu NBA 2K20 Digital Deluxe je takto možné zakúpiť za 59,49€ a NBA 2K20 Legend Edition za 69,99€.

Pre pripomenutie, k dispozícii je aj demoverzia NBA 2K20, ktorá síce ponúkne podstatne menej obsahu, no hru si takto môžete vyskúšať aj bez aktívneho predplatného Xbox Live Gold. Hra v plnej verzii vyšla len 6. septembra, no ako pozerám, hodnotenie je poriadne zmiešané, takže možnosť vopred si ju vyskúšať určite príde vhod, aby si každý spravil vlastný názor.

25.10.2019

+