Stiahnite si Pixelmator za polovicu

Obľúbená alternatíva Photoshopuje aktuálne dostupná za veľmi výhodnú cenu. Ak aplikáciu zvažujete, neváhajte dlho. Akcia je časovo obmedzená.

PixelmatorProje výkonný a cenovo dostupný editor fotografií a obrázkov. Využiť ho môžete nielen na úpravu fotiek a vizuálov ale aj tvorbu ilustrácií. Nezanedbateľným benefitom je priama integrácia s aplikáciou Fotkyna Mac OS. Vďaka tejto funkcii môžete po skončení úprav obrázok importovať naspäť do knižnice. Úpravy v Pixelmatore sú tzv. non-destructive, čiže vrátiť sa v procese späť je veľmi jednoduché.

Aplikáciu si za polovičnú cenu 21,99 eur môžete stiahnuť do 29. októbra, napríklad TU.

komentáre
  1. Vie Pixelmator nacitat psd subory z Photoshopu a pracovat s nimi? (Na Catalina mi pravdepodobne moj Photoshop CS6 nepojde, predplatne platit nechcem, tak uvazujem o alternative.)

    0
    0
  2. @DusanK: Teoreticky by ich mal vedieť otvoriť, ale plná kompatibilita tam asi nebude. Ďalšia alternatíva Photoshopu je Affinity Photo, odporúčam tiež zvážiť…

    0
    0
  3. Kompatibilita je celkom slusna, akurat artboardy sa prekonvertuju na layers. Pozor ale “Pixelmator” a “Pixelmator Pro” su co sa tyka ovladania aj funkcnosti dost rozlicne programy. Kym photoshopak sa do normalneho Pixelmatora dostane za 1-2h tak do Pixelmatora Pro to moze trvat omnoho dlhsie kedze tam sa pracuje odlisne. Pozrite si najprv videa na youtube.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.