Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Infarkt za volantom! Obľúbeného moderátora zradilo srdce!
Zdielať na

Infarkt za volantom! Obľúbeného moderátora zradilo srdce!

Zdroj: ISIFA

Infarkt za volantom je skutočne smrtiacou kombináciou. Hroziaca nehoda môže pripraviť o život človeka, aj keď by možno samotný infarkt mal šancu prežiť. Jeden z najobľúbenejších moderátorov z čias Československa mal v tomto prípade obrovské šťastie.

Za socializmu nebol veľký výber programov. Dva verejnoprávne a koniec. Nečudo, že každá lepšia relácia mala obrovskú sledovanosť. A jej moderátor bol hviezdou prvej kategórie. Presne tak to bolo so súťažou Videostop a jej moderátorom Jánom Rosákom.

Dnes už 72-ročný moderátor zažil krušné chvíle, keď sa mu za volantom zrazu zatmelo pred očami a pocítil obrovskú bolesť, píše portál Blesk.cz

Takto vyzerala relácia vysielaná vyše 15 rokov v novodobom šate:

Mal veľké šťastie, že v aute nesedel sám a jeho manželka Jiřina ho okamžite odviezla do nemocnice. "Áno, je to pravda, postihla ma srdcová príhoda. Práve som šoféroval a zrazu sa mi zatmelo pred očami," popísal príšernú skúsenosť Ján Rosák, ktorý nenabúral len vďaka svojej pohotovosti za volantom. 
Infarkt, našťastie, prežil, no lekári sú nekompromisní. Musí zvoľniť tempo a vypustiť niektoré aktivity. "Bude to ťažké, ale neostáva iné, ako pánov doktorov v tomto prípade poslúchnuť," povedal moderátor, no dodal, že svojej relácie v televízii sa určite nevzdá.

Súvisiace články

Najčítanejšie