Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Škandalózne duo TATU zažilo mega slávu aj rýchly pád: Ako dnes vyzerá ryšavka Lena?
Zdielať na

Škandalózne duo TATU zažilo mega slávu aj rýchly pád: Ako dnes vyzerá ryšavka Lena?

Zdroj: Profimedia

Vedeli ste, že keď vzniklo duo Tatu, mala Lena Katina a Julia Volkova iba štrnásť rokov? Ruská dvojica odštartovala doslova raketovú kariéru, ktorá im však dlho nevydržala.

Hitom “Nas Ne Dogonyat” sa im podarilo preraziť takmer v celom svete. Svoju najväčšiu slávu si užili na prelome milénia, okrem tohto hitu zožal celosvetový úspech aj album Dangerous and Moving, ďalšie albumy a piesne už podobný úspech nikdy nedosiahli.

Rýchlokvasená sláva

Dievčatá objavil a dal dohromady producent Ivan Shapovalov. Tatu preslávil okrem hudby najmä lesbický imidž, ktorý vymyslel práve ich producent, aby ich tak zviditeľnil a posilnil ich popularitu. Tá však rovnako ako vystrelila, tak nakoniec aj rýchlo skončila.

Jedna z dvojice Tatu, speváčka Lena Katina, práve oslavuje 35 narodeniny. Na rozdiel od svojej parťáčky, žila po ukončení dua skôr pokojný život v ústraní, hoci hudbou sa živí stále.

Lena je šťastne vydatá a radosť jej robí najmä 4-ročný synček Alexander. Od najslávnejšieho obdobia sa až tak nezmenila, dokonca nosí stále dlhé ryšavé vlasy, akurát vyrovnané. Aspoň ona si zachovala svoju prirodzenú krásu a dokonca vyzerá oveľa lepšie, ako predtým, súhlasíte?

Profimedia

https://www.instagram.com/p/BdKuu1pDrTP/

Tou divokejšou a vyzývavejšou z dvojice bola od začiatku Julia Volkova (Yulia Volkova Olegovna). Keď sa Tatu definitívne rozpadlo, pokúšala presadiť ako sólová speváčka, žiaľ, neúspešne. O to viac sa starala o svoj vzhľad. Keď si porovnáte jej tvár v minulosti a dnes, je jasné, že to poriadne prehnala s plastikami. Julia má už dve veľké deti, dcéru Viktóriu (14) a syna Samira (11).

Pinterest/Facebook

​https://www.instagram.com/p/B1mrisqBtwK/

Súvisiace články

Najčítanejšie