shutterstock
StoryEditor

Nefalšovaná radosť! Pozrite sa, ako odchádzala Nicole Kidman zo súdu po rozvode s Tomom Cruisom

19.10.2019, 10:30
Celebrity
Celebritný pár, ktorý bol v 90-tich rokoch sledovaný všetkými médiami, sa rozišiel po 10-tich rokoch manželstva.

Tom Cruise a Nicole Kidman sa do seba zamilovali počas natáčania filmu. Ako to Nicole neskôr opísala, ich láska bola vášnivá a ničím nespútaná. ,,Bola som mladá a okamžite som sa doňho celým srdcom zamilovala. Svadba bola naozaj z lásky,'' spomína na obdobie s Cruisom, ktoré začalo priam idylicky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tom and Nicole at the 49th Annual Golden Globes in 1992

Príspevok, ktorý zdieľa Lolita? (@classiclolita),

Podobne tak ako herečka, aj Tom túžil po rodine. Dvojica si tak adoptovala dve deti - dcéru Isabellu a chlapčeka Connora. Tak ako každý jeden vzťah, aj ich si prechádzal menšou krízou. Nicole tak navrhovala Tomovi návštevu manželskej poradne či iné riešenia problémov. V tom čase sa však herec pridal do sekty, ktorá postupne začala mať kontrolu nad jeho životom. Z ničoho nič tak domov priniesol rozvodové papiere a manželku postavil pred hotovú vec. 

,,Bolo to zvlášne. Padoxne som v tom čase zažívala najlepšie obdobie svoje kariéry, zatiaľ čo môj vzťah sa zosypal,'' opísala neskôr svoje pocity pre americké média. Napriek tomu však tušila, že s Tomom nie je niečo v poriadku. Aj keď mu nikdy nepriala a nepraje nič zlé, nakoniec bola veľmi šťastná, že sa od neho oslobodila. Fotografie, ako vychádza zo súdnej siene hovoria za všetko. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 00:41