Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Internetom koluje FOTO totálne zničenej ženy: Prečo jej TO vlastná sestra urobila?
Zdielať na

Internetom koluje FOTO totálne zničenej ženy: Prečo jej TO vlastná sestra urobila?

Zdroj: Facebook/Laura McIntyre

Keď zistíte dôvod, prečo je mladá žena v takomto zúfalom stave, pochopíte, prečo sa jej dvojička rozhodla túto fotografiu zverejniť...

Ak by ste sa takto cítili a takto vyzerali, asi by vás poriadne naštvalo, ak by vašu fotografiu niekto zavesil na facebook. V tomto prípade sa však nikto nahnevať nemohol.

Čo na svojich slávnych rodičov bonzli ich deti? Sledujte skvelú talkshow Čau Lujza, každú stredu o 21:35 na JOJke!

Na fotografii je mladá žena Caty a zverejnila ju jej sestra – dvojička, Laura McIntyre. A toto je dôvod, prečo sa záber už po pár hodinách stal virálnym.

Caty pracuje ako zdravotná sestra a tento záber vznikol po štvrtej šichte za sebou, kedy mala mimoriadne náročný deň. Za štyri dni odpracovala okolo 53 hodín, k čomu treba pripočítať ešte 1,5 hodiny cesty do práce.

Keď ju jej sestra takto našla, jednoducho ju musela odfotiť a zverejniť, aby poukázala na to, akú dôležitú a mimoriadne náročnú prácu majú všetci zdravotníci.

Facebook/Laura McIntyre

​Momentka totálne vyčerpanej a uplakanej mladej ženy ukazuje, aká je ich práca mimoriadne náročná a vyčerpávajúca po všetkých stránkach.

zdravotná sestra

Facebook/Laura McIntyre

„Vzdávam hold mojej sestre a všetkým zdravotníkom, ktorí denne uprednostňujú pacientov pred sebou a svojimi potrebami. Nie je žiadnym tajomstvom, že zdravotné sestry zvyčajne nemajú dostatok času na to, aby sa počas služby poriadne najedli a mali pravidelný pitný režim či prestávky, pretože pacienti jednoducho nemôžu čakať. Ďakujem vám za všetko, čo robíte, mnohí z nás by to nedokázali!“ napísala Laura vo svojom príspevku.

sestry, dvojičky

Facebook/Laura McIntyre

Súvisiace články

Najčítanejšie