Najstarším dvojičkám ťahá na stovku a nestrácajú dobrú náladu. Príklad by si od nich mohli zobrať aj mladší

Hyriaková Kristína

Facebook (Lil & Doris)

Mnohí z nás ich poznajú z veselých videí, no najnovšie sa šušká aj o vlastnej šou. Najstaršie identické dvojčatá vo Veľkej Británii robia úsmev na tvári každého, kto ho stretne.

Článok pokračuje pod videom ↓

95-ročné Lilian Cox a Doris Hobday si najnovšie založili Facebook a podľa Mirror sa stali len za malú chvíľku hotovou senzáciou. Momentálne majú už takmer 12-tisíc fanúšikov a napriek veku sa snažia ísť čo najviac s dobou. Dôkazom je aj fakt, že si poctivo vyberajú nové smartfóny alebo Lilian, ktorá zbožňuje herca Jasona Stathama. Videli spolu aj všetky časti Rýchlo a zbesilo.


Ľudia ich spoznávajú

Čo sa týka výberu telefónov, Lilian a Doris si zobrali taxík, pretože Lilian mala pokazený mobil. Opäť z toho vznikla jedna vtipná príhoda, keď jej povedali, aby sa s tým mobilom chvíľu pohrala a uvidí, čo to dá. Lilian chcela použiť na hranie s mobilom kladivo. Chichotajúca sa dvojka z Tiptonu vo West Mids prehovorila aj o tom, že sú veľmi prekvapené z toho, že ich ľudia spoznávajú na ulici.

Facebook im založila Lilianina vnučka

„Nepoznáme tých ľudí, ktorí nás zastavujú. Pozerajú na nás, ako keby sme spadli z vesmíru. Chodíme po svete asi 95 rokov a oni nás našli len teraz,“ povedala Lilian. Na otázku o dlhovekosti zase odpovedala Doris. „Hovorí, že nemať sex a veľa Guinnessu. Ja však pijem len limonádu.“ Facebook im založila 34-ročná Lilianina vnučka Kerry Clarke, ktorá ich v júli umiestnila na internet. „Dorážajú sa navzájom. Ľudia vravia, že by mali mať svoj vlastný televízny program. Musia byť najstaršími ľuďmi, ktorí majú svoju stránku na Facebooku. Za týždeň mali viac ako 1000 sledovateľov,“ povedala.



Nestrácajú chuť do života

Napriek svojmu vysokému veku nestrácajú chuť a radosť do života a práve to je naozaj úžasné. Je to základ toho, ako žiť s radosťou aj napriek tomu, že život so sebou prináša veľmi veľa trápení. Inšpirovať by sa nimi mohli aj mladí ľudia.

Najnovšie články