Garaj a Mayerová do Sarajeva na MS v kickboxe WAKO

Traja členovia popradského PAGA GYMU, ktorý vznikol len na začiatku tohto roku,
boli nominovaní v rámci realizácie štátnej športovej reprezentácie, na WAKO Majstrovstvá sveta seniorov v kickboxe, ktoré sa budú konať v dňoch 20.–27. októbra 2019 v Sarajeve (Bosna a Hercegovina).
Pretekárov vyberá Slovenský zväz kickboxu na základe ich výsledkov, trénovanosti a zdravotného stavu. WAKO je najsilnejšia amatérska asociácia kickboxu na svete, v ktorej si môžu pod amatérskymi pravidlami zmerať sily amatéri, aj profesionáli.
Popradský oddiel PAGA GYM sa nezameriava len na tréningy kickboxu, ale taktiež si možno možnosť vyskúšať novodobý fenomén bojových športov MMA alebo funkčné tréningy pod vedením skúsených trénerov.

Pavol Garaj a Barbora Mayerová

Na MS 2019 WAKO boli pôvodne nominovaní nielen Pavol Garaj a Barbora Mayerová, ale aj Samuel Hadzima, ktorý však svoju účasť napokon odriekol pre nedostatok pracovného voľna.
Barbora Mayerová sa predstaví v disciplíne low kick vo váhovej kategórii  do 52 kg. Keďže je registrácia už uzavretá, je známe i obsadenie jej kategórie – na MS bude mať vo svojich váhových reláciách 12 protivníčok.
Takisto v disciplíne low kick sa predstaví i Pavol Garaj. Ten sa v rámci prípravy na MS zúčastnil na boxerskom sústredení v New Yorku. Vo váhovej kategórii do 75 kg sa postaví zoči voči 20 najlepším bojovníkom z celého sveta.