Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. október 2019

Beauty trendy sezóny

Aké beauty trendy nám predpovedali módne domy počas Týždňov módy na sezónu jeseň-zima 2019? Zaspomínali sme si apredstavujeme vám tak 8 najpôsobivejších, vďaka ktorým bude táto sezóna opäť očosi krajšia.

Beauty trendy sezóny

Aké beauty trendy nám predpovedali módne domy počas Týždňov módy na sezónu jeseň-zima 2019? Zaspomínali sme si a predstavujeme vám tak 8 najpôsobivejších, vďaka ktorým bude táto sezóna opäť o čosi krajšia.

Minimalistický glamour

Trblietky, flitre, kamienky či perličky tak nejako už k zime patria, no tentokrát si na svoje prídu aj všetky minimalistky. Trblietky sa budú nosiť v nenápadnejšej podobe, budú sa aplikovať iba do kútikov alebo len na lícne kosti.

Dries van Noten

Matné červené pery

Červená je klasika, no trochu nevšednosti vytvoríte vďaka zmene finišu. Namiesto lesklého efektu stavte na matný, vďaka čomu vznikne zamatový vzhľad ako stvorený do jesenných a zimných dní.

1Louis Vuitton

Zmrznuté líčka

Aj v prípade, že vonku ešte nemrzne, môžete vytvoriť efekt „vymrznutých“ líčok, ktorý si tak obľúbili módne domy. Základom je zjednotená pokožka a precízne nanesená lícenka v svetloružovom tóne.

2Chanel

Grafický pohľad

Túto sezónu sa opäť vraciame k líčeniu očí, maskarám a ceruzkám, na ktoré sa tak trochu pozabudlo. Vytvárať budeme dramatické, graficky pôsobiace líčenie, ktoré na jednej strane bude pôsobiť retro, no na druhej futuristicky.

3Dior

 

Neutrálne dymové líčenie

Trend naturálnych farieb sa prenáša aj do beauty sveta, kde žiari v podobe dymového líčenia. Je ideálne pre všetky z nás, ktoré nemali odvahu na klasickú drámu tohto líčenia. Dá sa využiť aj na každodenné nosenie.

4Tom Ford

Neónový záblesk

Neónové farby túto jeseň a zimu nikam neodchádzajú a platí to aj v prípade líčenia. Ružové linky či zelené tiene alebo žiarivé pery, na to všetko sa môžeme tešiť práve túto sezónu. Skvelé spestrenie popri klasických trendoch, čo myslíte?

5Guy Laroche

Retro punk

Vyčesané vlasy do retro punkového vzhľadu predstavil na svojej prehliadke Erdem. V kombinácii s kvetinovými, volánovými a romantickými dizajnmi to na nás zapôsobilo. Zvyšok vizáže môžete prispôsobiť podľa chuti a ísť do punku naplno, alebo naopak, minimalisticky.

7Erdem

Rozfúkané vlasy

Vlasy akoby rozstrapatené vetrom sa takisto objavilo na viacerých prehliadkach. Niekedy to boli strapaté drdoly, inokedy zase dlhé pramene padajúce do tváre. Ak vám takýto účes vytvorí sám vietor, máte vyhrané. Ak nie, urobte jeho prácu ešte doma.

8Versace

Foto: Indigital

1249

Súvisiace články