Pri pohľade na neho suseda odpadla. Matka zbila mesačné dieťa a odišla von

Hyriaková Kristína

Foto: unsplash

Mnohí ľudia by vám povedali, že neexistuje nič horšie, ako keď niekto ublíži malému dieťaťu, ktoré sa nevie brániť. O to desivejšie je, keď mu takto ublíži jeho vlastná matka.

Článok pokračuje pod videom ↓

Prípad z Ukrajiny, o ktorom informoval Obozrevatel šokoval mnohých ľudí. 19-ročná matka mala svojho mesačného syna zbiť tak, že ho museli zachraňovať susedia. Celý prípad sa stal v meste Rivne na severozápade Ukrajiny. Mladá matka mala svojho syna Mykytu zbiť a odísť na schôdzku. Susedia s dieťaťom okamžite utekali do nemocnice.

Zlomeniny lebky

Chlapec je teraz na jednotke intenzívnej starostlivosti. Podľa lekárov má malý Mykyta pravdepodobne zlomeniny lebky, no keďže jeho zdravotný stav je vážny, nemohli ho poriadne vyšetriť a prehliadnuť. Matka aj s Mykytom žili na sociálnej ubytovni. Suseda tvrdí, že keď vošli do jej izby, celé oko mal čierne a z nosa sa mu valila krv. Okrem mal po celom tele modriny a ťažko dýchal. Keď ho uvidela jedna z obyvateliek ubytovne, omdlela.

Chlapček pôjde do domova

Polícia matku zobrala do väzby. Podľa vyjadrenia nemocnice je chlapcov stav veľmi vážny. Tvrdia, že to vyzerá tak, že ho matka nikdy neprezliekala a ani mu nemenila plienky. Usudzujú tak z toho, že jeho koža je v hroznom stave. Matka polícii tvrdila, že bola vystresovaná, pretože chlapec stále plakal. Podľa zdrojov by ju mali zbaviť rodičovských práv a Mykytu umiestniť do detského domova.

Najnovšie články