Jennifer Aniston prekonala svetový rekord. Predbehla aj princa Harryho s Meghan Markle

Hyriaková Kristína

Foto: archív TASR

Na Instagrame je len jeden deň a už sa jej podarilo niečo neuveriteľné. Seriálová Rachel Green prekonala svetový rekord a očividne je z toho správne nadšená.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako uvádza portál Ladbible, Jennifer Aniston si založila Instagram a spôsobila tým hotový ošiaľ. Do úvahy by sme samozrejme mali brať aj fotografiu, na ktorej sú všetci hlavní predstavitelia z populárneho seriálu Priatelia. V priebehu jedného dňa má viac ako 11 miliónov sledovateľov a fotografia viac ako 12 miliónov likeov.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Prekonala rekord

Na svojom konte má však aj Guinnessov svetový rekord, pretože sa stala osobou, ktorá najrýchlejšie dosiahla jeden milión fanúšikov na Instagrame. Stalo sa tak len za päť hodín a 16 minút, čím sa tento rok stala treťou osobou, ktorá rekord prekonala. Predbehla princa Harryho a vojvodkyňu Meghan, ktorí to svojím Instagramom dosiahli počas piatich hodín a 45 minút. Pred nimi to bola popová hviezda Kang Daniel za jedenásť hodín a 36 minút.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Joanna Aniston ❤ (@jennifeeraniiston),

Nie je to prvý raz

Jennifer Aniston sa už predtým zapísala do Guinnessovej knihy rekordov, keď sa stala najlepšie platenou televíznou herečkou za jednu časť seriálu Priatelia spolu so svojimi kolegyňami Lisou Kudrow a Courteney Cox. Napriek tomu, že dnes má účet na sociálnych sieťach skoro každý, mnohých ľudí rozhodnutie populárnej herečky prekvapilo. Ešte pred pár rokmi sa tomu snažila úplne vyhnúť.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa She Lion (@shelionbags),

Na sociálne siete ísť nechcela

V podcaste s Ariannou Huffington povedala, že je to jej forma ochrany. „Popísalo sa toho o mne dosť veľa a veľa z toho nie je pravda,“ povedala, čím chcela naznačiť, že bulváru nechce pridávať ďalšie dôvody toho, aby o nej písali. „Pýtali sa ma, prečo nie som na sociálnych sieťach a neukazujem, kto skutočne som. Ale nemusím. Toto je jediné miesto, ktoré je skutočne chránené, je moje a je to môj život, ktorý nemusím vystavovať pred kamerou alebo pred médiami. Nemám pocit, že mi to chýba, ale občas cítim, že nestíham a že sa veci dejú veľkou rýchlosťou.“

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mariee (@faniston_almighty),

Ľudia ju proste milujú

Ďalej však vtedy priznala, že je veľmi zvedavá. „Je tu tá zvedavosť. Čo je to? Čo je na tom také smiešne? Také zaujímavé? Takže, raz za čas idem na Google alebo na Instagram a pozriem si, čo ma upúta,“ povedala. Pravdepodobne však došlo k zmene, ktorá viedla k prekonaniu svetového rekordu. A jej reakcia? Na Instagrame zverejnila svoj druhý príspevok, krátke video, na ktorom reagovala na slová v médiách o tom, že „rúca internety“. „Prisahám, nechcela som to pokaziť. Ľudia, ďakujem vám za milé privítanie,“ napísala.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Najnovšie články