Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. október 2019

Farebné trendy na jeseň

Hnedá, sivá ačierna sú typickými jesennými farbami ktoré máme všatníku všetky. Nevyhli sa im ani svetové módne domy, no okrem nich nezabudli ani na kúsok inovácie vpodobe iných, prekvapivých odtieňov.

Farebné trendy na jeseň

Hnedá, sivá a čierna sú typickými jesennými farbami ktoré máme v šatníku všetky. Nevyhli sa im ani svetové módne domy, no okrem nich nezabudli ani na kúsok inovácie v podobe iných, prekvapivých odtieňov. Predstavujeme vám menej tradičné farby, ktoré budeme túto jeseň nosiť.

Fuksiová

Netradičná farba na jeseň či zimu, no my sme fanúšikmi. Fuksiová skvele prežiari sivé dni a dá sa kombinovať s klasickými jesennými farbami ako je hnedá či bordová, či ďalšou trendy farbou na túto sezónu- oranžovou.  

Jacquemus FW19, Moddy Goddard FW19

Pistáciová

Na zelenej vlne sa nesieme od leta, kedy jej najrôznejšie odtiene vstúpili do našich outfitov. Túto sezónu nahradíme klasickú smaragdovú práve pistáciovou, ktorej chladné, pastelové tóny takisto krásne zapadnú do jesennej atmosféry.

2Sally La Pointe FW19, Marc Jacobs FW19, Jil Sander FW19

Kráľovská modrá

Kto by nemiloval luxusne pôsobia odtiene kráľovsky modrej? Túto sezónu na nej postavilo svoje kolekcie množstvo svetových značiek. Dajú sa s ňou vytvárať zaujímavé elegantné outfity, ale aj tie športovejšie. Hodí sa k neutrálnym aj trendy pastelovým farbám.

3Lemaire FW19, Louis Vuitton FW19, Rodarte FW19

Oranžová

Ani od oranžovej by nikto nečakal, že si získa jesennú módu. Je výrazná, hlboká, pôsobí teplo a príjemne. Je ideálna na kombinácie s jesennou hnedou a sivou, no túto sezónu bude tvoriť dvojicu najmä s fuksiovou.

4Sies Marjan FW19, Jacquemus FW19, Carolina Herrera FW19

Žlto-zelená

Výrazná žlto-zelená farba sa drží na výslní takisto od leta. Dokonale vystihuje aktuálnu situáciu na módnej scéne, pretože je odrazom street-wearových trendov. Avšak dá sa využiť aj v elegantnejších outfitoch. Dokonale ladí so sivou a béžovou.

5Christian Cowan FW19, Marine Serre FW19, Sies Marjan FW19

Foto: Indigital

1250

Súvisiace články