Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. október 2019

TOP 5 potlačí sezóny

Po všetkých tých logách asloganoch, ktoré nosíme už nejakú dobu, sa túto jeseň môžeme tešiť na návrat klasiky vpodobe kohútej stopy, károvaného či golfového vzoru. Nosiť sa budú na množstvo spôsobov, stačí si vybrať ten svoj.

TOP 5 potlačí sezóny

Po všetkých tých logách a sloganoch, ktoré nosíme už nejakú dobu, sa túto jeseň môžeme tešiť na návrat klasiky v podobe kohútej stopy, károvaného či golfového vzoru. Nosiť sa budú na množstvo spôsobov, stačí si vybrať ten svoj. 

Kohútia stopa

Značky ako Dolce&Gabbana, Chanel či Gucci vyslali na mólo modelky oblečené do klasického vzoru- kohútej potlače. Elegantný motív sa skvele hodí k elegantným outfitom, no môžete s ním skúsiť aj experimentovať. Vyskúšajte napríklad kombináciu s bodkami alebo kvetinami.

Gucci FW19, Chanel FW19

Golfová potlač

Ďalšia klasika, ktorá zažíva renesanciu. Nosiť ju môžete na svetroch, šatách alebo len na detailoch ako čiapky či pančuchy. Hodí sa ku materiálom ako koža a vlna, preto ju pokojne môžete zladiť so zaujímavým kabátom či sukňou.

2Gucci FW19, Vivienne Westwood FW19, Victoria Beckham FW19

Nórsky vzor

Vzor, ktorý sa nám asociuje s vianočným obdobím sa nebude nosiť len počas sviatokov, ale počas celej jesene aj zimy. Ideálnymi kúskami sú samozrejme hrubé svetre a šaty, ktoré nielenže dodajú outfit štýl, ale vás aj príjemne zahrejú.

3Altuzarra FW19, R13 FW19, Celine FW19

Kvetiny

Romantickú kvetinovú potlač nosíme síce najmä v lete, avšak aj táto jeseň a zima im bude patriť. Vyberajte si však bohaté, výrazné a opulentne pôsobiace vzory, ktoré z vás urobia ľadovú kráľovnú. Ideálnymi kúskami s týmto vzorom sú šaty a sukne.

4Marc Jacobs FW19, Carolina Herrera FW19, Erdem FW19

Káro

Tento nestarnúci, jednoduchý vzor je jesennou stálicou. Väčšina z nás si ho spája so značkou Burberry, no okrem nej sa do neho tentokrát zamilovali aj Dior či Gucci. Rozdiel oproti minulým sezónam je v tom, že sa nosí vo veľkom. V jednom outfite sa kombinujú jeho viaceré farby a dizajny, vďaka čomu vzniká rebelský look.

5Dior FW19, Burberry FW19, Gucci FW19

Foto: Indigital

1123

Súvisiace články